Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlDynaudio Emit 20 en 30 nu te beluisteren bij de dealer

Gepubliceerd op 15 augustus 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Dynaudio Emit 20 en 30Dynaudio heeft onlangs de Emit-productlijn van passieve luidsprekers compleet vernieuwd. Het Deense merk heeft muziekliefhebbers daarmee voorzien in een fraaie instapserie, die dan ook gepositioneerd wordt als de ingang naar de 'Dynaudio sound experience'. Met andere woorden: dé manier om kennis te maken met het vakwerk van de fabrikant uit Skanderborg, voor wie het Deense merk nog nooit aan het werk gehoord heeft. De Emit 20 en 30 staan dan ook luisterklaar opgesteld bij Dynaudio-dealers. De 10 en de 50 ook, trouwens!
lees verder>>

Nieuwe app Hi On line Radio

Gepubliceerd op 5 augustus 2021
Auteur:
Hi On Line appEen dienstmededeling van Hi On line Radio: er is een nieuwe app.
lees verder>>

Review: Wharfedale WH-D10 Actieve Subwoofer

Gepubliceerd op 2 augustus 2021
Auteur: Michael Hamers
Wharfedale WH-D10Opnieuw een subwoofertest. Deze keer een model van Wharfedale. Het merk kenmerkt zich meer en meer als een partij met het hart voor hifi op de juiste plaats, en dan wel met zeer betaalbare producten. Met mooi klassiek ogende luidsprekers zoals de Linton Heritage of de Denton 85, maar ook met meer hedendaags ogende luidsprekerseries zoals de Evo4-serie. De subwoofer in deze review, met een aanschafprijs van 449 euro, kan in elk geval je thuisbios of je stereosysteem wat extra fundament meegeven en past qua uiterlijk dan weer erg goed bij de Diamond 12 serie. Hoe presteert deze 10 inch laagweergever?
lees verder>>

Dutch Audio Event: zaterdag 30 en zondag 31 oktober

Gepubliceerd op 1 augustus 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Dutch Audio EventDutch Audio Event mag op de agenda! Na afgelopen jaar en de uiteraard doorgeschoven editie staat ook nu de organisatie weer te popelen om het mooiste audio-evenement van het jaar te gaan organiseren. Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober opent Koningshof zijn deuren om alle bezoekers welkom te heten voor het allereerste Dutch Audio Event.
lees verder>>

ThuisTesters gezocht: Polk Reserve R100 bookshelf speakers

Gepubliceerd op 28 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Polk Reserve R100 witIn het voorjaar lanceerde het Amerikaanse Polk Audio de fraaie nieuwe Reserve luidsprekers: een lijn met stereo- en surroundmodellen voor de liefhebbers van muziek én film. Bij gelegenheid van die introductie deelden we meteen onze review van de Polk R600, een vloerstaander die niet enorm veel kost maar wel veel biedt. Nu zijn jullie aan de beurt, want voor de kleinere Polk R100 boekenspeakers zoeken we een drietal lezers om daar thuis eens een paar weken naar te luisteren. Meld je aan!
lees verder>>

Zomerdemo's bij Simply Audio met onder meer Audio Note en Kondo bekabeling

Gepubliceerd op 19 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Simply AudioNiet iedereen zal deze zomer op vakantie willen of kunnen. Voor de thuisblijvers organiseert Simply Audio, de Audio Note dealer van de randstad, daarom een reeks zomerdemo's!
lees verder>>

Sonus faber prijslijst juli 2021

Gepubliceerd op 1 juli 2021
Auteur:
2020-09-08 SonusFaber LuminaEen dienstmededeling van distributeur Fine Sounds Benelux, die we bij dezen graag delen, met de nieuwe prijslijsten voor alle modellen van Sonus faber.
lees verder>>

TechFi.nl: nieuw platform van de uitgevers van HIFI.NL

Gepubliceerd op 1 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
TechFiMet gepaste trots kondigen we vandaag de komst van een zusje aan. TECHFI.NL wil voor tech worden wat HIFI.NL is voor audio: een publicatie voor mensen die geven om kwaliteit en daar wat voor over hebben. Als hobby, omwille van duurzaamheid, of gewoon omdat ze houden van een luxe ervaring.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE