Pioneer SC-LX87 topklasse receiver!!!

273 x bekeken | geplaatst op 30 juli 2024

€ 675,-



kenmerken

Merk Pioneer
Categorie AV Receiver
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 30-07-2024

Beschrijving


Een fantastische receiver annex home cinema versterker van Pioneer: de geweldige SC-LX87, afkomstig uit de top-lijn van Pioneer, echte topklasse en zo goed als nieuw!

De receiver de SC-LX87 in deze advertentie is met recht een powerhouse: een home-cinema receiver met alles wat nodig voor een serieuze bioscoopervaring, en een serieuze hifi-ervaring. Voor dat doel is deze receiver door Andrew Jones en de Air studios getuned.

Een waar vlaggenschip dus met o.a. 9.2-mogelijkheden, liefst 220 watt per kanaal, een bijna ontelbaar aantal audio en video connects, ethernet, wifi-module en een zeer hoogwaardige DAC van Sabre aan boord voor hoge resolutie weergave via USB (vanaf bijv. een laptop of Mac Mini of MacBook). Voor de vinyl-liefhebbers, ook in een phono-voorziening is voorzien!

Dit is zoals aangegeven een receiver met audiofiele kwalititeiten, niet alleen door de uitstekende DAC maar ook door de specifieke tuning van de gebruikte componenten. Er zit een microfoon bij om het geluid aan te passen aan de akoestiek van je kamer.

Tsja, ik kan er veel over schrijven, maar check zelf de reviews en specificaties op Google, de LX87 is vele malen 5-sterren winnaar in tests van o.a. Whathifi. Deze receiver van Pioneer wordt maar zelden aangeboden, onverwoestbaar en letterlijk van zware kwaliteit.

De receiver is een geweldige basis voor Netflix, DVD/Blueray en tv kijken, voor CDs of streaming music beluisteren of lekker gewoon fm-radio. Je kunt er van alles mee instellen, aansluiten enzovoort ...

Komt uit een rookvrije omgeving, altijd in een kast gestaan en netjes stofvrij gehouden. Alles zit er nog origineel bij, ook de doos dus verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten zijn voor de koper, houdt er rekening mee dat de receiver alleen al 18 kilo weegt. Dat illustreert meteen de bouwkwaliteit!

Nieuwprijs van deze receiver was circa 3.000 euro. Op onzin-biedingen reageer ik niet, vragen staat echter altijd vrij.




EDITORS' CHOICE