LFD Integrated LE mk3

370 x bekeken | geplaatst op 19 augustus 2024

€ 1.300,-



kenmerken

Merk LFD Audio
Categorie Stereo versterker
Type Integrated Zero LE MK3
Serienummer 447
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar 2009
Geplaatst op 19-08-2024

Beschrijving


Een van de bekendste geïntegreerde versterkers in de meest gewilde uitvoering, een late versie in de juiste serienummerreeks. Als je deze advertentie bekijkt, kent je waarschijnlijk de reputatie van deze versterker. Een bescheiden vermogen van 60 watt bij 8 ohm en 90 watt bij 4 ohm maakt hem geschikt voor luidsprekers met gemiddeld tot hoog rendement. Naar mijn mening zal de beste match zijn met medium efficiënte luidsprekers met lage impedantie om de combinatie echt te laten zingen.

Zekeringen in netingang en versterkertrap zijn vervangen door SR-zekeringen. Versterker kan verkocht worden met originele of SR-zekeringen, voor 50,- extra Deze versterker is verkocht aan de eerste eigenaar bij de officiële dealer en tevens importeur in Nederland Hanze Hifi. Ik ben de tweede eigenaar en Hanze Hifi heeft bevestigd dat ze deze versterker hebben verkocht aan de man van wie ik hem een ??paar jaar geleden kocht.

Bieden mag, maar houdt het netjes. De versterker staat op meerdere platformen te koop, dus het kan zijn dat er op een ander platform meer is geboden.

De voorkeur heeft het om de versterker af te halen, zodat werking ook kan worden getest, maar verzending is op risico en kosten van koper ook mogelijk.




EDITORS' CHOICE