Marantz Cinema 60 DAB Zwart

85 x bekeken | geplaatst op 10 september 2024

€ 880,-



kenmerken

Merk Marantz
Categorie Tuners
Type Cinema 60 DAB Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 10-09-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Marantz Cinema 60 DAB is een hoogwaardige 7.2 kanaals AV-receiver. Het apparaat beschikt over 100 watt versterking per kanaal. De Marantz Cinema 60 DAB is geschikt voor Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD en streaming media via HEOS®. De Marantz Cinema 60 DAB is de nieuwe standaard op het gebied van luxe thuisbioscoopervaringen.

De Marantz Cinema 60 DAB is voorzien van de iconische Marantz patrijspoort en een symmetrisch design waar Marantz bekend om staat. De Marantz Cinema 60 DAB is zorgvuldig afgesteld voor de beste prestaties. De fine-tuningsmogelijkheden geven u de mogelijkheid om de Marantz Cinema 60 DAB geheel naar eigen wens af te stellen.

Via zes HDMI-ingangen, digitale, analoge en phono-ingangen en luidspreker- en voorversterkeruitgangen kunt u verbinding maken met vrijwel alle andere componenten in uw huis. Zo brengt de Marantz Cinema 60 DAB geweldige prestaties naar een nieuwe klasse thuisbioscopen. Dankzij de vele ingangen en uitgangen en het krachtige software systeem is de Marantz Cinema 60 DAB eenvoudig te upgraden naarmate uw thuisbioscoop groter wordt.

Aanbieder


Stassen Hifi
om 10:00 weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE