Marantz Cinema 30 Zilver

73 x bekeken | geplaatst op 22 september 2024

€ 3.200,-



kenmerken

Merk Marantz
Categorie Tuners
Type Cinema 30 Zilver
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 22-09-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - Ben je op zoek naar een krachtige en hoogwaardige AV-versterker om je thuisbioscoopsysteem naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! De Marantz Cinema 30 is een referentie 11.4-kanaals AV-versterker die je een ongeëvenaarde geluidservaring biedt.

Hoog Vermogen en Minimale Vervorming:
Elk kanaal levert een nominaal vermogen van 140 watt met slechts 0,05% THD. Dit betekent dat je zowel krachtige dynamiek als subtiele details kunt verwachten.
Met elf ingebouwde versterkerkanalen en de mogelijkheid om tot 13.4 kanalen te verwerken, kun je de perfecte luidsprekerindeling voor jouw ruimte gemakkelijk realiseren.

Geavanceerde Technologieën:
De kern van de Marantz Cinema 30 bestaat uit een symmetrische, monolithische versterker. Dit is de meest geavanceerde versterkerconfiguratie in de AVR-categorie. Elk versterkerkanaal is exact tegenover de voedingen gemonteerd, waardoor strak vermogen wordt geleverd zonder vervorming. Hifi-technologieën, zoals HDAM SA-2 en ringkerntransformatoren, zorgen voor ongekende prestaties.

Aanpasbaarheid en Kalibratie:
Dankzij zorgvuldig ontwikkelde connectiviteitsopties en de mogelijkheid van op het vertrek afgestemde kalibratie, kun je de Marantz Cinema 30 helemaal naar je eigen situatie afstellen.

Tijdloos Design:
Het luxe design van de Marantz Cinema 30 is geïnspireerd door klassieke Marantz-principes. Het past perfect in elke woonomgeving.

Met zeven HDMI-ingangen, digitale, analoge en phono-ingangen, plus luidspreker- en voorversterkeruitgangen, kun je vrijwel alle componenten in je huis aansluiten.

Aanbieder


Stassen Hifi
binnenkort weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE