NIEUWS

Beste cadeautips voor muziekliefhebbers

Gastauteur | 16 maart 2020

Het vinden van een cadeau voor de echte music lovers is niet altijd even gemakkelijk. Aan de ene kant zijn muziekliefhebbers vaak excentrieke personen die exact weten wat ze willen, maar aan de andere kant zijn ze zeer sociale mensen. Wij hebben voor het jaar 2020 een kleine 20 online winkels afgestruind. Het is toch heerlijk dat anderen het zware zoekwerk voor je doen!

De jaarlijkse zoektocht naar music gadgets begon bij verschillende grote muziekwinkels. Zullen wij dit jaar een thema doen of alleen de beste nieuwe producten tonen. Eén van de 2020 toppers is de AirPods Pro, misschien wel het ultieme cadeau. Maar laten we eerlijk zijn, het is misschien wel duur cadeau. Het voelt net zoals een set goede luidsprekers ter waarde van zesduizend euro cadeau geven, dit is gewoon niet voor iedereen passend.

Keuze in de markt

Keuzes in het leven maken is niet altijd makkelijk en daarom zijn wij er ook om je te helpen. We hebben een heleboel leuke en nieuwe gadgets gevonden die permanent verbonden zijn met wifi, bluetooth of met muziek streamers Spotify of Apple Music. Als je elektronische producten aanschaft, denk dan ook aan je veiligheid. Veel elektronica is niet beveiligd en kan eenvoudig worden gehackt, dus wij adviseren je altijd een VPN-verbinding te gebruiken, probeer eens een VPN-proef als je het cadeautje gaat gebruiken.

Neem nu een Bluetooth-luidspreker, een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking of een recorder. Gelukkig wordt de markt overspoeld met veel prachtige producten, dus je kan echt iets geweldigs kopen, zelfs met een laag budget.

Hier is onze lijst met de leukste cadeaus voor muziekliefhebbers, zodat je niet uren zelf moet zoeken. Je hoeft geen dilemma's meer op te lossen, maar check hier onze suggesties voor muziekliefhebbers:

Sennheiser Momentum True Wireless Earbuds

Eersteklas geluid in een compact en gestroomlijnd ontwerp. Muziek klinkt sereen en lekker vol met een natuurlijk aanvoelend geluid. Het is zeker perfect geschikt voor elke genre. De heerlijke basrespons en helderheid in tonen zijn uitstekend voor de oren. Het merk biedt een handige bijbehorende app aan om de EQ-niveaus aan te passen op je persoonlijke voorkeur. Deze oordopjes voelen ook comfortabel aan en bieden een duidelijke gesprekskwaliteit. Een echte aanrader!

Sonos Move slimme luidspreker voor binnen en buiten

De slimme speaker met batterij en ingebouwde Alexa, zodat je het binnen en buiten altijd kan gebruiken. Het apparaat heeft Wi-Fi en Bluetooth ingebouwd, dus gebruik een VPN-verbinding voor je eigen veiligheid. De Move is bestand tegen hitte, kou, regen, vochtigheid, zand en al het andere. Wil je muziek onder de douche gebruiken, geen probleem. Het geluid is zeer goed, zoals we eigenlijk gewend zijn van dit bedrijf van draadloze speakers. Je kan echt overal je muziek beluisteren, op het strand, op een camping of op een hoteldak.

Blue Yeti X Professionele Microfoon

Een leuk cadeau voor een vriend of familielid dat podcasts wil gaan opnemen is de Professionele Microfoon van Blue Yeti. Een beginners mic, maar met sterke kwaliteit geluidsopnames en vier microfoon programma’s om opnames te verbeteren. Tevens ingebouwde LED's helpen bij het aangeven van geluidsniveaus om overbelasting te voorkomen. Er is ook een multifunctionele slimme knop om de stemniveaus in real-time te controleren en waar nodig aan te passen. 

AudioQuest - DragonFly dac/hoofdtelefoonversterker

Hier is iets voor de superaudioliefhebber die altijd onderweg is. De AudioQuest Headphone Amplifier, oftewel versterker configureert de audio afkomstig van je laptop of mobiele telefoon, zodat jij jouw muziek zuiverder en luider laat klinken op de high-end hoofdtelefoon. Hierdoor klinkt alle muziek afkomstig van Spotify, MP3's, YouTube of waar dan ook zoals het eigenlijk bedoeld is.

Aroma ARU-03 Wireless Guitar Systeem

Dit cadeau is alleen voor de echte gitaristen onder ons, echt het technische geschenk dat je nodig hebt. Het Aroma ARU-03 draadloze gitaarsysteem is het levende bewijs dat je geen fortuin hoeft te betalen om los te komen van de soms irritante kabels. Het systeem beschikt over 3,7 V oplaadbare lithiumbatterijen. Het enige dat nodig is een veilige wifi verbinding en let’s play. Met 5 kanalen tot je beschikking en een 60 graden draaibare kop die op elk type gitaar past, is dit zeker een ultiem muziek liefhebbers cadeau.

Bose QuietComfort 35 Series II

In-ear hoofdtelefoons moeten iets zijn dat je het eerst zelf probeert. Maar ben je iemand hebt die urenlang naar muziek via een high-end koptelefoon luistert, terwijl je aan het werk bent of lekker wilt relaxen, dan is een goede draadloze koptelefoon over het oor de juiste keuze. Natuurlijk raden wij aan om je wifi te beveiligen met een VPN-verbinding. Dit cadeau van dit top geluidsbedrijf heeft een voortreffelijk geluid, vooral voor draadloze hoofdtelefoons. Deze Bose met een indrukwekkende batterijduur van 20 uur, met toegang tot Google Assistant of Amazon Alexa, laat je oren genieten van de hoogste kwaliteit muziek. 

Dit artikel werd gepubliceerd in samenwerking met een van onze partners


EDITORS' CHOICE