Arcam SA productlijn te beluisteren bij Auditorium Mimesis

Winkels kunnen niet worden bezocht zonder van tevoren een afspraak te maken. “De covid-19 crisis verplicht ons om uitsluitend nog te werken op afspraak. Een afspraak kunt u maken via mail op mimesis@pandora.be of telefonisch op het nummer +32 (0) 479 - 268 068. We blijven uiteraard volledig tot uw dienst voor bestellingen, verkoop en luistersessies. Dus aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor een kennismaking, aldus de in de Belgische plaats gevestigde dealer Auditorium Mimesis.

Arcam SA bij Autitorium Mimesis

De nieuwe SA-productlijn van Arcam staat bij Auditorium Mimesis demonstratieklaar opgesteld. Dit is de fijnste klasse G versterking op de markt. Daarnaast is ook de ST60 streamer bij Auditorium Mimesis binnengekomen. Dit toestel is de ideale instap in de wereld van de streaming. Het toestel komt als de meest complete op de markt met 24/192 HiRes audio, DSD, MQA, Spotify, Deezer, Tidal en Qobuz én is ROON ready.

Lees ook onze recensie over de Arcam SA30 en onze recensie over de ST60 en PA240 van Arcam.

Auditorium Mimesis heeft wellicht ook andere producten die interessant kunnen zijn. “Bekijk zeker ook onze promoties en grijp uw kans om hifi of high end audio te kopen aan een zeer aantrekkelijke prijs. Deze producten zijn doorgaans in nieuwe staat. Alle promoties kunt u hier raadplegen: http://mimesis-audio.be/promoties.html”, aldus Auditorium Mimesis.

Oh, wel dus van tevoren even bellen of mailen voor het maken van een bezoekafspraak.

Adres en contactgegevens:

Auditorium Mimesis
Binnenslag 38
B – 9920 Lievegem.
Tel.: +32 (0) 479 – 268 068
E-mail: mimesis@pandora.be
Website: www.mimesis-audio.be


EDITORS' CHOICE