NIEUWSHifiManiacs

Vloerstaanders KEF LS60 Wireless en KEF Meta staan luisterklaar opgesteld bij HifiManiacs

De Belgische dealer HifiManiacs heeft een set van de vloerstaande draadloze luidsprekers KEF LS60 Wireless in zijn luisterruimte staan. Binnenkort komt daar een set de de KEF Reference Meta bij te staan. Wie van tevoren even en afspraak maakt voor een demonstratie, is verzekerd van aandacht en kan zijn eigen muziek meenemen.

HifiManiacs: webshop maar ook een demoruimte die op afspraak bezocht kan worden

HifiManiacs.be is veel meer dan alleen een webshop. Service en advies komt naar eigen zeggen bij deze Belgische audiodealer op de eerste plaats. De Medewerkers zijn zelf audioliefhebbers en vinden het belangrijk dat de klant de toestellen zelf op eigen tempo kan bekijken en beluisteren in de beste omstandigheden. HifiManiacs biedt ook de mogelijkheid om hifiapparatuur in de eigen woonomgeving te beproeven.

Vorige week is de KEF LS60 Wireless gelanceerd en HifiManiacs heeft een set permanent in zijn luisterruimte staan. Binnenkort zal daar ook een set van de vloerstaande KEF Reference Meta aan worden toegevoegd. Wie op zijn gemak een demonstratie wenst te krijgen, kan contact opnemen met HifiManiacs.

Lees ook ons nieuwsbericht of onze recensie over de KEF LS60 Wireless. Meer weten over de KEF Meta Reference? Lees dan ons nieuwsbericht over de KEF Meta Reference

Adres en contactgegeven HifiManiacs

HifiManiacs
Tricherheideweg 11
3500 Hasselt
Tel. +32 (0) 475 960 282
E-mail: info@hifimaniacs.be
Website: https://www.hifimaniacs.be


EDITORS' CHOICE