NIEUWSDALI

DAE: Dien je 'foute favoriet' in bij DALI Benelux en win!

De oplettende lezer had het wellicht al gespot in ons Grote DAE Vooruitblik Topic: DALI Benelux staat op Dutch Audio Event met een flinke primeur, namelijk de DALI KORE vloerstaanders. Maar dat is niet het enige...

DALI Benelux op DAE

Eén van de ruimtes die je tijdens DAE zeker niet mag missen, is die van DALI Benelux. Van de Deense luidsprekerfabrikant staat namelijk de absolute Benelux-primeur van de gloednieuwe KORE vlaggenschip vloerstaander gepland. De DALI KORE werd onlangs in München onthuld, en zal in Veldhoven een heel weekend te horen zijn, aangestuurd door de nodige versterking van NAD. Een senior productmanager zal speciaal vanuit Denemarken komen om op gezette tijden demo’s te geven. 

Uiteraard moet het ook echt een feestje worden. Daarom heeft het team van DALI Benelux bedacht om aan het eind van elke showdag het Foute Uur te organiseren. Via onderstaand formulier kun je daarom tot en met maandag 3 oktober jouw favoriete foute nummer indienen. Van alle inzendingen wordt een mooie playlist gemaakt die op beide showdagen in het Foute Uur ten gehore gebracht zal worden. Staat jouw nummer op die lijst, dan win je een prachtige lp die op DAE uitgereikt zal worden. Win-win!

*UPDATE: het formulier is gesloten. De deelnemers wiens bijdragen geselecteerd worden voor een plekje in de foute playlist krijgen daags voor DAE (8&9 oktober) bericht en kunnen hun prijs in Veldhoven oppikken.

Kijk voor meer informatie over DAE op dutchaudioevent.nl en koop nu je tickets!

MERK

EDITORS' CHOICE