NIEUWSMarantz

Marantz lanceert Cinema-productlijn van AV-receivers

Sinan Kökbugur | 26 september 2022 | Fotografie Fabrikant | Marantz

Audiomerk Marantz heeft een nieuwe productlijn van AV-receivers onthuld. De Cinema-serie bestaat uit vier AV-receivers en een voorversterker/processor met bijpassende 16-kanaals versterker. Volgens Marantz zijn de nieuwe toestellen geschikt voor zowel muziekliefhebbers als filmliefhebbers. De eerste twee modellen komen naar verwachting eind oktober op de markt.

Marantz Cinema Series

Alle AV-receivers uit de nieuwe Cinema Series van Marantz bieden volgens de fabrikant uitstekende prestaties en een krachtig 3D-geluidsveld dankzij de nieuwste audioformaten zoals Dolby Atmos en DTS:X. 8K video content is beschikbaar op meerdere ingangen en kameroptimalisatie technieken zijn beschikbaar, evenals extra functies ontworpen om de entertainment ervaring thuis te verbeteren.

Marantz heeft alle toestellen ook voorzien van het Heos-platform voor muziekstreaming, desgewenst in een multi-room opstelling. Bluetooth-connectiviteit en ondersteuning van AirPlay 2 worden ook ondersteund. En natuurlijk is er een cirkelvormig informatiescherm midden op de frontplaat geplaatst.

Als bonus maakt de nieuwe grafische HD-gebruikersinterface en spraakcompatibiliteit de installatie en bediening zeer intuïtief. Installateurs krijgen ook toegang tot een aantal nieuwe functies, waaronder de CI-modus die instellingen beschermt hetgeen de kans op serviceoproepen beperkt.

Marantz Cinema Series: korte introductie van de leden

De Marantz Cinema Series zal bestaan uit de volgende leden:

AV 10 en AMP 10: De topmodellen van de Cinema-serie, de AV 10 en AMP 10, vormen de ultieme basis voor een thuisbioscoop. De AV 10 en AMP 10 zijn gebouwd op de exclusieve HDAM-technologie van Marantz en vormen samen een AV-receiver en versterking combinatie van referentieniveau. De 16-kanaalsversterking van de AMP 10 is perfect afgestemd op de discrete schakelingen en zeven HDMI-ingangen van de AV 10. In tandem brengt het duo het beste bioscoopgeluid voor thuis.

 

Cinema 40: De Marantz Cinema 40 is een eersteklas AV-receiver met 9 x 125 Watt versterking en 11.4-kanaals verwerking, ideaal voor een volledig toegewijde en meeslepende thuisbioscoop. Het aluminium voorpaneel ademt pure luxe en welke doorgetrokken is in elk detail van zijn bouw. Dat alles zorgt voor een perfecte filmervaring.

Cinema 50: De Marantz Cinema 50 is een AV-receiver met 9 x 110 Watt versterking en 11.4-kanaals verwerking, ideaal voor veeleisende film- en muziekliefhebbers. Om een betoverende thuisbioscoop te creëren met rijke klankkleuren en levensechte dynamiek.

Cinema 60: De Marantz Cinema 60 is een 7.2-kanaals 8K AVR, met 7 x 100 Watt per kanaal die uitermate geschikt is voor thuisbioscoop-toepassingen en woonkamers van elke omvang.

Cinema 70s: De Marantz Cinema 70s is een slanke 7.2-kanaals 8K AV-receiver met 7 x 50 Watt per kanaaldie geschikt is voor kleinere tv-ruimtes zonder in te boeten aan kwaliteit.

Marantz Cinema Series: prijzen en leveringsinformatie

Naar verwachting zullen eind oktober de Cinema 50 en Cinema 60 voor levering beschikbaar komen. De andere modellen volgen later.

Marantz Cinema 40:   2.800 euro
Marantz Cinema 50:   2.000 euro
Marantz Cinema 60:   1.350 euro
Marantz Cinema 70s: 1.000 euro
Marantz AV 10:           7.000 euro
Marantz AMP 10:        7.000 euro

MERK

EDITORS' CHOICE