NIEUWSYamaha

Yamaha YH-5000SE: Maak kans op een exclusieve luistersessie op Audio Show iEar'

Je dacht misschien AL het nieuws over de Audio Show iEar' van komend weekend al gelezen te hebben, maar we komen met nog één fraaie mededeling. We zijn tenslotte mediapartner. Via HIFI.NL/.BE kun je daarom tot donderdag aanstaande (12.00 uur) kans maken op een exclusieve luistersessie met de gloednieuwe en pas zojuist voor de show bevestigde Yamaha YH-5000SE flagship headphone. Zo gloedjenieuw dat het nieuwsbericht ook pas een paar dagen geleden verschenen is (en voor de oplettende lezer, inderdaad, dít was waar we in München afgelopen voorjaar onze mond over moesten houden....). 

Yamaha YH-5000SE

Yamaha heeft een concept uit 1976 als vertrekpunt genomen en vervolgens zes jaar besteed aan de uitwerking met als resultaat een hoofdtelefoon die meespeelt aan de bovenkant van de markt. De verkoop gaat aan het begin van het tweede kwartaal van 2023 beginnen.

Je leest er hier alles over, zodat we ons nu kunnen beperken tot de highlights;

 • Handgemaakt in Japan (Yamaha’s flagship fabriek Kakegawa, waar ook de top pianovleugels worden gebouwd)
 • 6 jaar ontwikkeling, speciaal ontwikkelde onderdelen o.a.:
  • In-house ontwikkelde planar magnetic field driver
  • Lichtgewicht diafragma (1/3 van het gebruikelijke gewicht)
  • Ultralichtgewicht magnesium behuizing (320 gr totaal gewicht)
  • 2 verschillende oorkussens (schapenleer en suede) en 2 kabels (in-house ontwikkelde gebalanceerde en ongebalanceerde kabel) om 4 verschillende klankkarakters te creeeren.
 • De SE Special Edition is inclusief de 2 bovengenoemde oorkussens en kabels en inclusief een hoogwaardige aluminium stand

Exclusieve demo Yamaha YH-5000SE

Yamaha wil geïnteresseerden graag de kans geven om komend weekend kennis te maken met deze vlaggenschip hoofdtelefoon middels een exclusieve demo. Kans maken doe je door onderstaand formulier in te vullen, en natuurlijk door zaterdag 26 of zondag 27 november aanstaande op de show in Tilburg te zijn.

Het team van Yamaha vraagt je daarbij graag om aan te geven
1) waarom jij deze hoofdtelefoon van 5.699 euro eens wil komen beluisteren en
2) welke 3 nummers je daarbij graag zou willen horen. 

Aanmelden kan tot donderdag 24 november om 12.00 uur.

*Deze actie is gesloten, ingeloten deelnemers zullen door Yamaha uitgenodigd worden.

MERK

EDITORS' CHOICE