Overzicht luistershows bij Praalder op alle zaterdagen in januari 2023

Redactie Hifi.nl | 28 december 2022 | Fotografie Fabrikant

De in Den Haag gevestigde audiodealer Praalder zal op alle zaterdagen in de komende maand januari luistershows organiseren. Op zaterdag 7 januari 2023 wordt de leden van de Focus Wireless productlijn van Dynaudio in het zonnetje gezet. Op zaterdag 14 januari is het de beurt aan een systeem van Primare en luidsprekers van System Audio. Een klasse A vesterker van Accuphase en luidsprekers van KEF beloven op zaterdag 21 januari a.s. de sterren van de hemel te spelen. Last but not least, op de laatste zaterdag zal de MoFi Fender Precision draaitafel muziek maken samen met een klasse A versterker van Audio Analogue. Alle luistershows duren van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Luistershow Praalder zaterdag 7 januari 2023 met Dynaudio Focus Wireless

De Focus Wireless productlijn van actieve luidsprekers bestaat uit drie modellen: het tweeweg monitormodel Focus 10, de 2,5-weg vloerstaande Focus 30 en de drieweg vloerstaande Focus 50. Dynaudio heeft een eigen streaming-platform ontwikkeld, voor toegang tot diverse streamingdiensten en andere draadloze mogelijkheden, waaronder Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Qplay, UPnP, Netradio en Bluetooth.

Lees ook onze recensie over de Dynaudio Focus 30.

De Dynaudio Focus-modellen kunnen in vier afwerkingen worden geleverd, te weten White High Gloss, Black High Gloss, Walnut Wood en Blonde Wood.

Luistershow Praalder zaterdag 14 januari 2023 met Primare Prisma en System Audio

Op deze dag zullen de Primare Prisma serie en de actieve draadloze luidsprekers van System Audio centraal staan. Lees ook onze recensie over de Primare Pre35 en de System Audio Legend 40 Silverback.

Luistershow Praalder zaterdag 21 januari 2023 met Accuphase E-800, KEF Reference 3 en Auralic

Het Japanse Accuphase heeft al weer drie jaar geleden de E-800 uitgebracht, een geïntegreerde versterker die werkt in klasse A. Dit soort toestellen hebben een zekere tijdloosheid en lange levensduur. De E-800 is gebouwd als een tank, maar het is een verfijnde tank. Er is geen software die na een poosje gaat zeuren om een update. De E-800 is een uiterst moderne versterker die tijdens de luistershow de Reference 3 van het Britse KEF zal aansturen. Muzieksignaal zal van een apparaat van Auralic komen.

Luistershow Praalder zaterdag 28 januari 2023 met draaitafel van MoFi en Rega en een klasse A versterker van Audio Analogue

Tijdens de laatste luistershow bij Praalder in januari 2023 zullen platenspelers van het Amerikaanse MoFi Fender en de Britse fabrikant Rega worden gedemonstreerd, samen met een klasse A versterker van het Italiaanse Audio Analogue. De Contour 30i van de Deense luidsprekerbouwer Dynaudio zal de lucht in beweging zetten.

Lees ook onze recensie over de MoFi Fender Precision Deck.

Adres en contactgegevens Praalder

Praalder Audio/Video Center
Theresiastraat 151-161
2593 AG Den Haag
Tel.: 070 - 322 2273
Website: https://www.praalder.nl/


EDITORS' CHOICE