(Gesponsord artikel)



NIEUWS

FlexiSpot E7 zit-sta bureau en andere comfortabele thuiswerkoplossingen nu met stevige kortingen!

Gastauteur | 23 mei 2023

Ben je toe aan een nieuw bureau, maar twijfel je tussen staan en zitten? Kies dan gewoon allebei, en neem er een comfortabele bureaustoel bij! FlexiSpot, specialist in comfortabel (thuis)werken, heeft namelijk een aantal hele scherpe aanbiedingen!

Sowieso kun je bij deze expert in stevig, stabiel en ergonomisch verantwoord kantoormeubilair doorlopend terecht voor fijne kortingen, maar in deze laatste week van mei maken ze het wel erg bont. Met de FlexiSpot E7 bijvoorbeeld, als beste getest door de concullega’s van TechRadar als beste zit-sta bureau voor thuiskantoren van 2022, nu met kortingen oplopend tot 160 euro. Met de stevige constructie en slimme techniek van dit bureau geef je je werkplek een ongekende upgrade.

FlexiSpot elektrisch zit sta bureau E7

Het E7 frame heeft een maximaal hoogtebereik van 123 cm. Het is geschikt voor tafelbladen van 120 cm tot 200 cm, en een diepte van 60 cm - tot 80 cm. De gemotoriseerde tafelpoten hebben een draagvermogen van totaal 125 kg. Dit bureau wordt standaard geleverd met elektrische motor voor het omhoog en omlaag zetten, opslag voor vier voorkeursinstellingen en praktisch kabelbeheersysteem in het framewerk.

Het E7 frame is stabiel en duurzaam, voorzien van een stille maar snelle motor die in tot 4 vooraf ingestelde hoogtes kan voorzien. Een handige kabelgoot voorkomt een rommelige werkplek. Ontvang nu bijna 30% korting op dit prachtige, elektrisch in hoogte verstelbare zit-sta bureau.

Vergeet niet om bij uw bestelling t/m 26 mei CODE: BRANDE7 te vermelden.

Zit sta bureau Frame E7H

Het bureauframe E7H is uitstekend geschikt voor diegene die behoefte hebben aan een hoger in te stellen bureaublad. De robuuste telescoop poten hebben een minimale hoogte van 73 cm tot maximaal 139 cm, zonder in te boeten op de stabiliteit of het draagvermogen.

Ontvang méér dan 25% korting bij de aanschaf van dit extra hoge zit-sta bureau met CODE:BRANDE7H.

Speciale mei-aanbiedingen FlexiSpot

De huidige kortingen kunnen oplopen tot méér dan 25%, en iedere maand komen er nieuwe artikelen in de aanbieding! Je kan je daarom het beste inschrijven voor de FlexiSpot nieuwsbrief zodat je niets hoeft te missen!

Verstelbare bureautafelframes

Zit sta bureau Frame E1

Normale prijs €  239,99,  Nu €  199,99
Tafelframe. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en wit. Elektrische bediening voor het omhoog en omlaag zetten van het bureaublad. Laadvermogen 70 kg, maximale hoogte tot 129 cm. Geschikt voor bureaubladen met een diepte van 50 tot 160 cm. | Geen kortingscode nodig, de korting van maar liefst € 40 geldt in heel mei.

Zit sta bureau Frame ED5

Normale prijs €  399,99,  Nu € 269,99  33% korting
Uitschuifbaar, extra stabiel tafelframe van 110 cm tot 170 cm. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en wit. Elektrische bediening voor het omhoog en omlaag zetten van het bureaublad met vier voorkeurstanden en kinderslot. Laadvermogen 100 kg, maximale hoogte tot 129 cm.

Geschikt voor bureaubladen met een diepte van 50 tot 160 cm.

Ontvang deze maand maar liefst één derde van de prijs korting op dit robuuste, in hoogte én breedte verstelbare bureau met elektronische bediening. Vermeld CODE: MEIED5 bij uw bestelling.

Zit sta bureau Frame E8

Normale prijs € 499,99,  Nu €  359,99  maar liefst € 140 korting!
Dit extra sterke, elektrisch in hoogte verstelbare, witte bureauframe wordt standaard geleverd met kabelbeheersysteem. Vertelbare hoogte 60 cm tot 125 cm. 7 jaar garantie.

Vermeld CODE:BRANDE8 bij uw bestelling en ontvang 28% korting.

Ergonomische bureaustoelen

Flexibele bureaustoel BS2

Normale prijs € 399,99, nu € 299,99 alleen deze week € 100 korting
Comfortabel zitten voor iedereen! Hoofd, zitting en armleuningen verstelbaar. Het S-vormige ontwerp van de rugsteun maakt dat deze stoel ideaal geschikt is voor personen die lang zitten.

Deze week nog maar liefst 25% korting  op deze prachtige licht-grijze bureaustoel, bestel CODE:BRANDBS2.

Flexibele bureaustoel BS8 pro

Normale prijs   € 499,99, Nu € 339,99      € 160 korting!!
Ergonomische bureaustoel met verstelbare rug-, nek- en armleuningen. Rugleuning traploos kantelbaar tot 30 graden. Praktische, stabiele wielen voor nog meer vrijheid. Haal het beste uit jezelf én uit je portemonnee en ontvang meer dan 30% korting. Vergeet niet bij uw bestelling de CODE:BRANDBS8P te vermelden.

Meerdere producten nodig?

Heb je meerdere artikelen nodig om een kantoorruimte in te kunnen richten? Informeer dan naar de speciale kortingen voor bulkorders! Vraag hier een offerte aan.

Speciaal voor leden

Je kunt je natuurlijk opgeven om alleen de FlexiSpot nieuwsbrief te ontvangen. Daarin kondigt de speciaalzaak de nieuwste ontwerpen aan, maar ontwikkelingen op de markt van ergonomie en duurzaamheid, en word je op de hoogte gehouden van aankomende acties. Maar als je je laat registreren als abonnee ontvang je meer: 

  • Ontvang de nieuwsbrief met kortingen, acties en de nieuwste ontwikkelingen
  • Standaard 8% korting op al je aankopen bij FlexiSpot
  • Speciale aanbiedingen van onze beste producten, waarbij de kortingen flink kunnen oplopen!
  • Speel automatisch mee met de brand-day loterij

Wil je ook lid worden van FlexiSpot en 8% korting krijgen, genieten van de speciale kortingen en meedoen aan de merkendagenloterij? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!


EDITORS' CHOICE