NIEUWSSoundPrism

Soundprism Experience op 26 augustus: meld je nu aan!

Redactie Hifi.nl | 10 augustus 2023 | SoundPrism

Op zaterdag 26 augustus organiseert Soundprism in eigen huis een uniek evenement voor audioliefhebbers, waar je je nu exclusief via HIFI.NL/.BE voor aan kunt melden. Op deze zaterdag biedt de fabrikant van de bijzondere Soundprism luidsprekers, dat uitsluitend limited edition maatwerk vervaardigt, een kijkje in de keuken en natuurlijk een uitgebreide kennismaking met de diverse innovatieve producten van het merk uit Heerhugowaard.

AANMELDINGEN GESLOTEN

Soundprism

"Beste audioliefhebber, reserveer alvast zaterdag 26 augustus in je agenda voor een buitengewone luisterervaring. Bij Soundprism staan we voor vakmanschap en maatwerk, wat resulteert in speakers die met liefde en precisie worden vervaardigd. Elk model is een limited edition, zodat je verzekerd bent van een exclusief kunstwerk in je woonkamer." | Lees ook onze review

Demodag 26 augustus

"We beginnen onze verwendag voor de oren met de fabrieksinstellingen van de speakers. Stap voor stap laten we vervolgens het verschil horen met onze realtime aanpassingen. Je zult versteld staan van de transformatie in geluid en de mogelijkheden die onze speakers bieden om het geluid precies naar jouw wens af te stemmen."

"Dankzij ons unieke ophangsysteem geniet je van een zuivere en heldere weergave, zoals je nog nooit eerder hebt gehoord. Tijdens ons evenement demonstreren we ook onze kleinste weergevers, de basis van ons unieke modulaire systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos, en elke speaker kan perfect in jouw omgeving passen. Mis deze kans niet om een limited edition speaker te bezitten, die helemaal op jou is afgestemd!

Aanmelden kan tot 20 augustus

FORMULIER GESLOTEN

Meld je aan en kom langs voor een verwendag voor je oren. Het toelichtingsveld kun je gebruiken om aan te geven met hoeveel personen je wil komen. Je vindt Soundprism aan het Hobbemaplantsoen 9 in Heerhugowaard. Er is een capaciteit tot max. 25 personen, we houden je op de hoogte van tijden en eventuele (blok)indeling, dat volgt op dinsdag 22 augustus naar aanleiding van het aantal aanmeldingen. 

MERK

EDITORS' CHOICE