NIEUWSJabra

Jabra kondigt geavanceerde updates aan voor Elite 8 Active en Elite 10 tijdens CES 2024

Jabra heeft op de CES in Las Vegas een reeks updates onthuld voor de bestaande modellen True Wireless in-ear hoofdtelefoons Elite 8 Active en Elite 10. Volgens de fabrikant wordt de gebruikerservaring in belangrijke mate verbeterd en de updates kunnen door de bezitters van de Elite 8 Active en Elite 10 gratis worden geïnstalleerd.

Jabra Elite 8 Active en Elite 10: verbeterde interactie en nieuwe algoritmes

De bijgewerkte software komt in twee fasen. De eerste updates zijn in januari beschikbaar. Vanaf dat moment bevatten de oordopjes een gemakkelijke aan en uit knop voor Adaptive ANC, HearThrough en Sidetone functies met nieuwe voice tone prompts. Dit maakt nog betere interactie mogelijk en stelt gebruikers in staat om hun oordopjes aan te passen naar individuele voorkeuren. Gebruikers kunnen ook de apparaat naam van hun oordopjes aanpassen.

In maart kunnen gebruikers een optimalisatie verwachten van de gesprekshelderheid voor de Elite 10 in drukke omgevingen zoals kantoren, restaurants en drukke straten. Jabra’s nieuwste algoritme voor ruisonderdrukking identificeert en filtert achtergrondstemmen, wat ononderbroken gesprekken garandeert.

Jabra’s verbeteringen aan de Adaptive ANC op de Elite 8 Active in combinatie met HearThrough zijn nog effectiever als het hard waait. Dit komt door de verbeterde technologie voor windruisdetectie.

De aankondiging van deze optimale verbeteringen tijdens CES 2024 versterkt Jabra’s inzet op voortdurende innovatie en het bieden van ongeëvenaarde audio-ervaringen ongeacht of dat nieuwe producten of software-updates zijn. De nieuwe updates verbeteren niet alleen de geluidskwaliteit, maar ook de functionaliteit en bruikbaarheid van Jabra’s nieuwste generatie oordopjes.

Ethisham Rabbani, Head of Consumer Products bij Jabra: “We zetten ons voortdurend in om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. We luisteren actief naar feedback en voeren doorlopend updates en verbeteringen uit, zodat onze gebruikers altijd het beste van het beste ervaren.”

Zoals gezegd, de updates worden in twee fases uitgerold, de eerste in januari 2024 en de tweede in maart 2024. Dit gebeurt via de Sound+ app d.m.v. een draadloze update zonder extra kosten. De updates zijn beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten.

Meer weten? Kijk dan op de website van Jabra.


EDITORS' CHOICE