Bang & Olufsen Beleefdag op zat. 25 mei a.s. bij Poulissen in Roermond

Audiodealer Poulissen in Roermond organiseert een Bang & Olufsen (B&O) Beleefdag op zaterdag 25 mei 2024. Bezoekers kunnen kennismaken met de Beolab 8, aan actieve luidspreker die groter presteert dan zijn formaat doet vermoeden. Ook andere producten van B&O zullen demonstratieklaar opgesteld staan en een technisch adviseur staat klaar voor het beantwoorden van vragen.

Uitnodiging Bang & Olufsen Beleefdag op zaterdag 25 mei 2024 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Poulissen nodigt belangstellenden uit voor de Bang & Olufsen Beleefdag. Tijdens deze dag kan kennis worden gemaakt met de nieuwste producten van B&O, o.a. de Beolab 8. Ondanks zijn kleine formaat kan deze luidspreker zelfstandig, stereo of in een surroundopstelling functioneren.

Poulissen zal ook de nieuwe Beoconnect Core neerzetten? Blaas een oude B&O-set nieuw leven in door moeiteloze integratie en draadloze streaming. Sluit deiconische Beolabs en Beogram aan op de Beoconnect Core om ze geschikt voor streaming te maken. Koppel de Beoconnect Core met de B&O app voor een optimale ervaring. De Beoconnect Core kan ook verbonden worden met tv's of projectoren van andere fabrikanten via HDMI ARC, zodat het geluid van deze producten wordt versterkt met de iconische en onderscheidende geluidskwaliteit van B&O. Sluit het televisiescherm aan zodat de B&O-luidsprekers de filmavonden omtoveren tot een ware bioscoopervaring.

Dan is er ook nog de Beovision Avant inruilactie, waarbij een koper tot 6.600 euro korting ontvangt bij het inruilen van een Beovision Avant televisie voor een nieuwe Bang & Olufsen Beovision Theatre of Beovision Harmony televisie. Meer weten? Kijk dan op de website van Poulissen AV Center.

Adres en contactgegevens Poulissen Audio Video Center B.V.

Poulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
Tel: +31 475 – 335 716
E-mail: info@poulissen.nl
Website: https://www.poulissen.nl/


EDITORS' CHOICE