Artikelen van Redactie HiFi.nlChord Company Epic Digital Tuned ARAY interconnect: epische reis voor digitaal signaal

Gepubliceerd op 19 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2024-06-19 ChordCompanyEpicDigitalTunedARAYHet Britse kabelbedrijf Chord Company heeft de Epic Digital Tuned ARAY gelanceerd, een premium kabel die de voordelen van fabriekseigen gepatenteerde Tuned ARAY coaxiale geleidergeometrie introduceert in een steeds digitalere AV-wereld. De kabel is verkrijgbaar met verschillende connectoren.
lees verder>>

Boek een Private Listening Session bij PUUR hifidelity en luister in alle rust naar luidsprekers van Clarisys Audio

Gepubliceerd op 17 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2024-05-29 PUURClarisysAudioPrivateListeningSessioAudiodealer PUUR hifidelity gevestigd in Zeist biedt de mogelijkheid om in alle rust naar de fantastische luidsprekers van Clarisys Audio te luisteren. Zowel de Minuet Neodyumium als de nieuwe Piccolo staan luisterklaar opgesteld. Boek een Private Listening Session via de website van PUUR hifidelity.
lees verder>>

Line-up van luistershow ‘Redefining The State Of The Art Of High-End Audio’ op vrij 21 en zat. 22 juni a.s. bij Rhapsody

Gepubliceerd op 17 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2024-05-30 BannerRhapsody21en22juniOnlangs hebben wij geschreven over de non-plus-ultra luistershow met de vloerstaande luidsprekers van Estelon type Extreme MkII die plaats zal vinden bij audiodealer Rhapsody op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni 2024. Op dat moment was nog niet de bekend welke elektronica de extreem mooie Estelon Extreme MkII zal gaan aansturen. Inmiddels weten wij meer en daarom besteden wij nogmaals aandacht aan de non-plus-ultra luistershow bij Rhapsody in het Brabantse Overlangel.
lees verder>>

Modern Classics op zat. 22 juni a.s. bij Music2 audio import in Hoek van Holland

Gepubliceerd op 17 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-11-11 Thorens TD 124 DDZaterdag 22 juni a.s. is er weer een inloopdag op het hoofdkwartier van Music2 audio import. Deze keer met een iets andere insteek en tevens iets wat al lang op het wensenlijstje van Music2 audio import stond, t.w. een ode aan een aantal iconen uit de gouden audiotijden van de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Denk daarbij aan de producten van JBL, McIntosh en Thorens.
lees verder>>

Serieuze Summerdeal op Naim Uniti Atom en Uniti Star met Focal speakers en Chord Company bekabeling

Gepubliceerd op 15 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
Latham Summerdeal_41 zwaluw maakt nog geen zomer, maar 1 zomer maakt wel 2 summerdeals! Latham Audio, importeur van onder meer Naim en Focal, heeft per direct een aantal hele fraaie aanbiedingen, en wel rond netwerkspelers uit de Naim Uniti-lijn in combinatie met Focal Aria luidsprekers en Shawline-kabels van The Chord Company.
lees verder>>

Hans Audio voegt MOON North Collection aan assortiment toe en sluit aan bij de dealer demo dagen van More Music

Gepubliceerd op 14 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-05-03 MoonNorthCollection_6Hans Audio in Hoorn is MOON North dealer geworden en doet ook direct mee aan de dealer demo dagen van importeur More Music.
lees verder>>

Launch event Leica Cine 1 laserprojector bij Krijtenberg op 5 en 6 juli a.s.

Gepubliceerd op 14 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-09-26 LeicaCine1Audiodealer Krijtenberg in Amstelveen zal vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli a.s. een demonstratie verzorgen van de Leica Cine 1 laserprojector. Maar er is nog meer want meubelmaker ICW uit Woerden zal een op maat gemaakt meubel tonen voor de Cine 1 waarin het projectiescherm elektrisch en automatisch wordt opgeborgen als het niet wordt gebruikt.
lees verder>>

Luistershow met elementen van Holistic Audio op zat. 15 juni a.s. bij AudioHaven in Arnhem

Gepubliceerd op 13 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2024-05-28 HolisticAudioDe in Arnhem gevestigde audiodealer AudioHaven zal op zaterdag 15 juni a.s. een luistershow organiseen waarbij de draaitafelelementen Gusto SE en de SEL Red van Holistic Audio centraal zullen staan. Holistic Audio, opgericht door Kilian Bakker, maakt elementen van een bijzondere klasse en AudioHaven wil kennis laten maken met deze bijzondere producten. Bij een voorgenomen bezoek graag even van tevoren een mailtje of appje sturen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE