Artikelen van Redactie HiFi.nlPUUR hifidelity presenteert: Clarisys Audio, Clearaudio & Goldmund (reprise)

Gepubliceerd op 29 maart 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
Clarysis bij PUURWegens groot succes verlengd! "Komende week is er opnieuw de gelegenheid om deze fantastische set te komen beluisteren. De fenomenale Clarisys Audio Minuet in combinatie met de Goldmund Telos 590 NextGen versterker/DAC en de prachtige Clearaudio Master Innovation draaitafel voorzien van 12" Universal arm met Stradivari element en de Balance Reference phono stage. Het digitale deel wordt verzorgd door onze Pink Faun 2.16 streamer, de bekabeling is de top van AudioQuest met Niagara 7000 netfilter."
lees verder>>

LG start met wereldwijde uitrol line-up televisies voor 2023

Gepubliceerd op 28 maart 2023
Auteur: Redactie HiFi.nl
2023-03-28 LG-televisieLG Electronics (LG) kondigt de wereldwijde uitrol aan van de 2023 TV line-up met de naar eigen zeggen meest geavanceerde reeks LG OLED tv’s die het bedrijf tot nu toe in de markt heeft gezet. De nieuwste technologieën en designs - gebaseerd op LG’s visie Sync to You, Open to All - bieden volgens de ontwerpers een uitzonderlijke kijk- en gebruikservaring die volledig kan worden aangepast aan individuele behoeften, voorkeuren en smaak.
lees verder>>

Luistershow Audio met IQ bij Alpha High End in Brasschaat met Manger, Canor, Perlisten en Isotek op 1 en 2 april a.s.

Gepubliceerd op 28 maart 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-03-24 BannerAlphaHighEndBrasschaat 01en02-04De Belgische audiodealer Alpha High End zal op zaterdag 1 april en zondag 2 april in zijn vestiging in Brasschaat een luistershow organiseren waarbij luidsprekers van het Duitse Manger en het Amerikaanse Perlisten in het zonnetje zullen worden gezet. De luidsprekers zullen worden aangestuurd door versterkers van Canor en netfilters van Isotek zullen voor schone stroom zorgen.
lees verder>>

Gezocht: verkoopmedewerker webshop HOBO hifi, op het nieuwe HOBO HQ Waardenburg

Gepubliceerd op 23 maart 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
HOBO vacatureZijn muziek en film jouw hobby? Spreekt techniek je aan? Kan je verkopen en heb je iets met de fraaie audio- en videoproducten van HOBO hifi? Lees dan snel verder, want het hoofdkantoor van HOBO hifi in Waardenburg is op zoek naar een collega voor de webshop!
lees verder>>

TRPTK a besoin de vous !

Gepubliceerd op 22 maart 2023
Auteur: Redactie HiFi.nl
TRPTK kabelvergelijk“Les câbles font-ils vraiment la différence ? Essayez-les vous-même et aidez-nous à trouver la réponse !” C’est ce qu’on peut lire dans l'appel lancé par le label musical néerlandais TRPTK, sous le slogan “Cable Comparison 2023”, et ce dans le but de réaliser un comparatif à grande échelle. Les lecteurs de HiFi.be sont bien entendu eux aussi invités à y prendre part. Parmi les marques qui participent à la comparaison, citons Furutech et Grimm Audio. Et bonne nouvelle, il y a une belle récompense à la clé !
lees verder>>

Luistershow met vloerstaande Guru 28 bij AudioPerfect op zon. 26 maart a.s.

Gepubliceerd op 22 maart 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
Review Guru Junior 28_7De in de Belgische plaats Oostkamp gevestigde audiodealer AudioPerfect zal op zondag 26 maart a.s. een demomiddag organiseren waarbij het vloerstaande model 28 van de Zweedse luidsprekerfabrikant Guru gedemonstreerd zal worden. Uiteraard krijgt de Guru 28 passende versterking en bronnen.
lees verder>>

Luistershow bij PUUR hifidelity met Clarisys Audio, Clearaudio en Goldmund op 24 en 25 maart a.s.

Gepubliceerd op 22 maart 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-03-16 ClarysisBijPUURhifidelityDe in Zeist gevestigde audiodealer PUUR hifidelity zal op vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart a.s. een luistershow organiseren waarbij de full-ribbon full-range luidsprekers van Clarisys Audio aangestuurd zullen worden door versterkers van het Zwitserse Goldmund. Onlangs heeft de Belgische audiodealer Alpha High End in zijn vestiging in Brasschaat een demonstratie gehouden met de bijzondere luidsprekers van Clarysis Audio. Voor wie dat heeft gemist of voor wie dat te ver weg vond is er nu een herkansing bij PUUR hifidelity in Zeist.
lees verder>>

Oproep TRPTK 'Cable Comparison 2023': doe mee aan een A/B-vergelijk (en win!)

Gepubliceerd op 22 maart 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
TRPTK kabelvergelijk"Maken kabels echt een verschil? Probeer het zelf, en help ons het antwoord te vinden!", zo luidt de oproep van TRPTK. Het label is onder de noemer 'Cable Comparison 2023' een actie gestart met het doel om een grootschalig vergelijk plaats te laten vinden, waarbij ook de input van lezers van HIFI.NL wordt gezocht.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE