Artikelen van Redactie HiFi.nlGoldenEar luidsprekersets te beluisteren bij jouw dealer!

Gepubliceerd op 3 oktober 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-03-12 GoldenEarTritonOneHet Amerikaanse GoldenEar heeft sinds enkele jaren ook aan deze kant van de oceaan een wat stevigere basis, toch zeker waar het vertegenwoordiging en dealerschap in de Benelux betreft. Sterker nog, je kunt deze zomer een luisterafspraak maken bij een dealer bij jou in de buurt, en het team van moederbedrijf AudioQuest zorgt ervoor dat de juiste set ter plaatse demonstratieklaar zal staan.
lees verder>>

Zo blijf jij op de hoogte van de nieuwste audio releases

Gepubliceerd op 2 oktober 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-09-29 ConusAan de lopende band verschijnen er nieuwe audioproducten. Variërend van headsets tot speakers en van earbuds tot hi-fi sets. De markt is goed gevuld met verschillende fabrikanten die zich gespecialiseerd hebben in hoogwaardige kwaliteit audioproducten. Dit maakt dat er voor jou als consument volop keuze is, maar wat is nu nieuw? Wat is goed en wat moet je in de gaten houden?
lees verder>>

Open huis van dins. 18 t/m zat. 22 okt. bij Audio experience center Van Deynen in Sint Nicolaasga

Gepubliceerd op 2 oktober 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-09-29 VanDeynenVan dinsdag 18 t/m zaterdag 22 oktober 2022 heeft dealer Van Deynen Smart Solutions in Sint Nicolaasga open huis. Het bedrijf dat slimme oplossingen levert voor particuliere én zakelijke omgevingen op het gebied van audio, video en domotica, is dan dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur geopend voor publiek. Iedereen is welkom om vrij binnen te lopen voor een rondleiding, demo, hapje en drankje.
lees verder>>

Welcome @ Authentic High End 2022 samedi 5 et dimanche 6 novembre 2022

Gepubliceerd op 2 oktober 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-09-29 AuthenticHighEndBrusselC’ est avec un grand plaisir qu’ Authentic High End vous annonce la tenue de ses journées High End 2022 qui se tiendront en ses locaux situés Square Vergote au Boulevard Auguste Reyers 158 les samedi 5 et dimanche 6 novembre 2022 de 10h00 à 18h00. Nous avons tenu à ce que cet endroit hautement exclusif qui en temps normal ne peut être visité que sur rendez-vous soit ouvert à tout amateur de High End. Venez donc prendre un verre dans l’ environnement chaleureux de ce bâtiment de deux étages orientés Hifi. Vous y vivrez une expérience totale car chez Authentic High End Audio nous tenons à recevoir nos invités dans un cadre où ésthétique sonore et ésthétique tout court ne font plus qu’ un: vous y serez entouré par l’ art du mélomane Fred Sherman.
lees verder>>

Open huis bij Authentic High End op 5 en 6 november 2022

Gepubliceerd op 2 oktober 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-09-29 AuthenticHighEndBrusselDe in Brussel gevestigde audiodealer Authentic High End is normaal gesproken alleen op afspraak te bezoeken, maar in het weekend van 5 en 6 november 2022 is de winkel vrij te bezoeken. Er is niet alleen hifi-apparatuur om naar te kijken en te luisteren maar er is ook een kunstexpositie van de kunst van muziekliefhebber Fred Sherman.
lees verder>>

Het Grote Dutch Audio Event 2022 Voorpret Topic

Gepubliceerd op 1 oktober 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
DAE 2022 voorpret_1Een fraai digitaal klokje rechtsbovenin onze homepage telt af tot het tweede weekend van oktober. Inmiddels is dat nog maar 1 week. Zaterdag 8 en zondag 9 oktober staat Veldhoven namelijk weer in het teken van DAE: Dutch Audio Event. Daarom willen we in alvast uitpakken met een stevige vooruitblik. De organisatie is namelijk met alle deelnemers in gesprek gegaan. Op deze pagina lees je wat je bij hen zoal mag verwachten in de Koningshof, braaf in alfabetische volgorde zodat je zelf kan snuffelen voor de primeurs en hoogtepunten. 
lees verder>>

Voorbereiding van Dutch Audio Event op 8 en 9 okt. komt op stoom en er staan heel veel merken

Gepubliceerd op 27 september 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-09-27 DutchAudioEvent_2021_1De voorbereidingen van het Dutch Audio Event dat plaats zal vinden op zaterdag 8 en zondag 9 oktober zijn in volle gang en het belooft een prachtige en veelzijdige audiobeurs te worden. Niet alleen zijn er meer dan 200 merken en 66 exposanten in 62 luisterruimtes aanwezig, maar er zullen gastoptredens zijn van artiesten en lezingen van techneuten over audioapparatuur en muziekweergave.
lees verder>>

Programma Auditorium Dutch Audio Event, zoals bekend tot op heden

Gepubliceerd op 27 september 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
Grimm op DAE 2021Het Dutch Audio Event is een audiobeurs waar meer dan 200 merken en 66 exposanten aanwezig zullen zijn. Er is echter ook een programma van muziek en sprekers die niet direct iets met een merk te maken hebben. Graag geven we een overzicht van het programma in het Auditorium, zoals bekend tot heden.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE