Artikelen van Redactie HiFi.nlHIFI.NL lezersaanbieding voor Primephonic, streamingdienst voor klassieke muziek

Gepubliceerd op 23 oktober 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Primephonic 2020Vanuit de missie om klassieke muziek van een gewisse ondergang te redden en om hun favoriete genre levend en gezond te kunnen houden, besloten drie vrienden enkele jaren geleden om het spreekwoordelijke heft in eigen handen te nemen. Primephonic was geboren, op papier in elk geval. Het doel: ’s werelds eerste toegewijde streamingdienst voor klassieke muziek.
lees verder>>

Zaterdag 24 oktober: Cambridge Audio, Kora en Spendor bij Bender

Gepubliceerd op 22 oktober 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Bender Zaterdag 24 oktober staan Cambridge Audio, Kora en Spendor in de spotlights bij Bender Hifi voor de laatste editie van de showweekenden deze maand. Er zijn ook dan in twee zalen opstellingen. In de ene zaal is er het Franse Kora, fabrikant van hybride versterkers, met fraaie Spendor luidsprekers. De Kora TB200 beleeft bovendien zijn Nederlandse introductie. Een primeur!
lees verder>>

Martin Logan Motion 40i: nu te beluisteren

Gepubliceerd op 21 oktober 2020
Auteur: Redactie HiFi.nl
2019-08-23 MartinLogan MotionLuidsprekerbouwer Martin Logan heeft afgelopen jaar zijn Motion-productlijn herzien en een opfrisbeurt gegeven. De tweekanaals muziekliefhebber maar ook de fan van meerkanaals thuisbiosgeweld worden door de Amerikaanse fabrikant aangesproken met deze nieuwe generatie, de Motion "i"-lijn. Alle modellen zijn voorzien van de Martin Logan kenmerkende Folded Motion tweeter, maar er is ook heel wat verbeterd zoals je al in onze 5-sterren-review van de Martin Logan Motion 40i kunt lezen. Importeur Look & Listen is zo trots op die beoordeling, dat je de nieuwe serie nu bij heel wat dealers in Nederland luisterklaar opgesteld, uiteraard met een focus op de 40i. Je leest er in dit bericht meer over.
lees verder>>

Cartridges van My Sonic Lab nu verkrijgbaar via Actual Hifi

Gepubliceerd op 21 oktober 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
My Sonic LabDe in Brussel gevestigde distributeur Actual HiFi laat ons vandaag weten dat zij het Japanse cartridge-merk My Sonic Lab aan hun portfolio hebben toegevoegd. We delen bij dezen het persbericht.
lees verder>>

G.I.P.-show bij Audio-Life

Gepubliceerd op 21 oktober 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audio-Life GIPWe hadden de Audio-Life audioshow rond de Homage-lijn van Sonus faber op 13 en 14 november al in de agenda staan, maar daar kunnen we nu een weekend eerder een tweede event aan toevoegen. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 november ben je namelijk welkom in Buren voor Private Listening Sessions rond de bijzondere luidsprekers van G.I.P. Laboratory.
lees verder>>

Zellaton Plural Evo bij Rhapsody: 2 shows

Gepubliceerd op 19 oktober 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Rhapsody anderhalvemeterOp de zaterdagen 31 oktober en 14 november aanstaande ben je bij Rhapsody in Hilversum van harte welkom voor anderhalvemetersessies rond de bijzondere luidsprekers van Zellaton.
lees verder>>

Gold Note PH-1000 phonostage

Gepubliceerd op 19 oktober 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Gold Note PH-1000Gold Note heeft de PH-1000 Phono Stage gelanceerd, de naar eigen zeggen meest geavanceerde phono voorversterker die het merk ooit uitbracht. "Een uniek stukje audiotechniek dat is ontworpen om op alle mogelijke manieren innovatief te zijn en voor 100 procent in Italië is gemaakt."
lees verder>>

Praalder Private Demo's

Gepubliceerd op 19 oktober 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Praalder private demoOndanks alles in deze bijzondere tijd is luisteren naar muziek niets veranderd, zo vindt het team bij Praalder. "Sterker, veel van onze klanten geven aan momenteel zoveel thuis te zijn dat luisteren naar muziek een belangrijke onderbreking is van het thuiswerken en het hoofd op welkome wijze even leeg maakt tussen de geplande video-calls door. Daardoor neemt muziek veelal een nog belangrijke plek in, in ons dagelijks bestaan. Is het wellicht tijd voor vervanging van uw hifi door een betere set?" Bij Praalder laten ze je graag beleven wat er mogelijk is met enkele hoogwaardige producten uit het eigen assortiment.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE