Artikelen van Redactie HiFi.nlDevialet Phantom Experience bij Sound Kitchen in Rotterdam: doorlopende demonstraties op 28 oktober

Gepubliceerd op 3 oktober 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
Devialet Phantom home cinema bij Sound Kitchen _2Devialet is een Franse fabrikant van bijzondere actieve luidsprekers. Op zaterdag 28 oktober a.s. ben je van harte uitgenodigd bij Sound Kitchen in Rotterdam om de Phantom Home Cinema zelf eens aan het werk te horen. Zeven stuks van het model Phantom II zullen worden neergezet in een surround opstelling en er is de hele dag een doorlopende demonstratie.
lees verder>>

Riviera op DAE: de Levanta geĂŻntegreerde versterker

Gepubliceerd op 2 oktober 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-01-27 RivieraLevanteOp zaterdag 7 en zondag 8 oktober staat Koningshof in Veldhoven weer in het teken van Dutch Audio Event. Je kunt op de website dutchaudioevent.nl terecht voor meer informatie en de kaartverkoop. In de rubriek 'op DAE' lichten we iedere dag een deelnemer uit aan de hand van een kort persoonlijk interviewtje door de redactie van Dutch Audio Event, en de hoofdvraag 'wat mogen bezoekers van de show zéker niet missen?' Vandaag in deze serie: Hans Scholten van Riviera.
lees verder>>

Montaudio komt voor het eerst naar Nederland

Gepubliceerd op 1 oktober 2023
Auteur: Redactie HiFi.nl
2023-09-18 MontaudioTwee jaar na de succesvolle introductie van PliXiR voedingen en powerconditioners haalt importeur Audio-Essence opnieuw een topmerk naar Nederland. Het Nieuw-Zeelandse Montaudio biedt een breed pakket aan interlinks, luidsprekerkabels, USB- en Ethernetkabels. Daarnaast maakt Montaudio adembenemend hifi meubilair, zeer bijzondere ground reference units en unieke afstelbare trillingsdempers.
lees verder>>

Mafico neemt X-Fi Audio Import en Audio-Life over

Gepubliceerd op 29 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-09-29 MaficoNeemtAudioLifeEnX-FiOver_1Vandaag is bekend geworden dat Mafico B.V. de overname van het Bunge Concern B.V. (X-FI Audio Import / Audio-Life) succesvol heeft afgerond. Daarnaast heeft Mafico BV de deelneming overgenomen van Bunge Concern in Dutch Audio Events BV (DAE). Dit feestelijke moment markeert een cruciale mijlpaal voor beide bedrijven.
lees verder>>

Nieuwe high-end parels bij iEar’, ook op iEar’Audio Show op 18 en 19 nov. a.s.

Gepubliceerd op 29 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-06-28 BowersAndWilkins801D4SignatureAudiodealer iEar’ heeft dit jaar niet stil gezeten. Het high-end assortiment is significant uitgebreid met hele mooie producten. De ware liefhebber kan zijn hart op komen halen en een heleboel producten staat straks ook op de iEar’ Audio Show op zaterdag 18 en zondag 19 november a.s. in het Willem II stadion in Tilburg.
lees verder>>

Audio Plus is de nieuwe distributeur van Spendor Audio in de Benelux

Gepubliceerd op 27 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2018-02-27 SpendorA7 DarkWalnut (750x450)De producten van de Engelse luidsprekerfabrikant Spendor zullen vanaf oktober 2023 in de Benelux gedistribueerd worden door de Nederlandse importeur Audio Plus. Spendor zegt zich te verheugen op de nieuwe samenwerking.
lees verder>>

Leica Cine 1: thuisbioscoop volgens Leica, te zien op Dutch Audio Event

Gepubliceerd op 26 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-09-26 LeicaCine1Transcontinenta BV, distributeur van Leica in Nederland presenteert met trots de nieuwe generatie Cinema TV, genaamd Leica Cine 1. Het zijn de details die van een projectie een thuisbioscoopervaring maken: het beeld, het geluid, de sfeer. Wie dat zelf wil ervaren kan kamer 124 bezoeken op het Dutch Audio Event in het weekend van 7 en 8 oktober.
lees verder>>

Daudio Modulair Open Baffle luidspreker, te zien en te horen op DAE op 7 en 8 okt. a.s.

Gepubliceerd op 25 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-09-25 Daudio MOBDaudio zal op het komende Dutch Audio Event de modulaire open baffle luidspreker aan het publiek demonstreren. Een open baffle luidspreker heeft geen kast en dus ook geen kastkleuring. Een transparant en neutraal geluid is het resultaat. Wie dat zelf wil horen moet naar het Dutch Audio Event gaan en de luisterruimte van Daudio bezoeken.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE