Artikelen van Redactie HiFi.nlDutch Audio Event: zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022

Gepubliceerd op 27 mei 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
DAE 2021Goed nieuws: de volgende editie van Dutch Audio Event mag weer op de agenda! Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober ben je weer van harte welkom in de Koningshof in Veldhoven.
lees verder>>

AudioHaven Arnhem: hifi-speciaalzaak op een boot

Gepubliceerd op 27 mei 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
AudioHaven Arnhem_3De Benelux is weer een fraaie audiolocatie rijker: ongeveer een jaar geleden zijn Danny Kempinga en Olaf Groenendijk begonnen met het verbouwen van een luisterruimte op een boot in Arnhem, en het is tijd om de vruchten van dat project aan de lezers van HIFI.NL/.BE voor te stellen. Maak kennis met AudioHaven.
lees verder>>

dCS Lina is op drie plaatsen in de wereld te beluisteren, waaronder in Amsterdam

Gepubliceerd op 25 mei 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-05-24 dCS_Lina_3Gisteren schreven over de introductie van het nieuwe Lina-hoofdtelefoonsysteem van het Britse dCS. Het dCS Lina hoofdtelefoonsysteem is op dit moment op drie plaatsen in de wereld te beluisteren en één van die plaatsen is de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Hoofdtelefoonspecialist Headphone Auditions heeft het complete systeem luisterklaar opgesteld staan.
lees verder>>

De kabels in de Optimus Series van PureCable zijn vanaf nu verkrijgbaar

Gepubliceerd op 25 mei 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-05-25 PureCableOptimusTijdens het Dutch Audio Event 2021 was de eerste preview te zien van de nieuwste toplijn Optimus Series van de Nederlandse kabelmaker PureCable. De productlijn is compleet, productierijp en leverbaar.
lees verder>>

ThuisTesters gezocht voor het Daudio M2 muzieksysteem

Gepubliceerd op 25 mei 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
Daudio M2_6Onlangs publiceerden we een uitgebreide review van het Daudio M2 muzieksysteeem, die je hier kunt lezen. De oplettende lezer heeft al gezien dat we dat artikel afsloten met een oproep voor ThuisTesters, want 'de M2' is het volgende hifi-product dat we weer eens een aantal weken bij een paar lezers van HIFI.NL/.BE weg willen zetten. Die oproep delen we daarom hier graag nog eens.
lees verder>>

Rode vlaggetjes weken van 25 mei tot 18 juni bij Uw Hifi Choice in Soest

Gepubliceerd op 24 mei 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
Uw Hifi ChoiceDe in Soest gevestigde audiodealer Uw Hifi Choice ziet zich geconfronteerd met het feit dat een groot deel van zijn verpakkingsmateriaal van de courante voorraad in de winkel verloren is gegaan door een grote brand. De dozen en ander verpakkingsmateriaal lagen elders opgeslagen en nu heeft Uw Hifi Choice dus een verzameling goed werkende apparaten waar geen doos of gedrukte handleiding meer bij is. Die goed werkende apparaten gaan met korting weg in de periode van 25 mei tot 18 juni. Geen bizarre stuntprijzen want de producten zijn in nieuwstaat of demostaat.
lees verder>>

Luistershow met o.a. Zellaton Plural luidspreker op zat. 11 juni bij Rhapsody

Gepubliceerd op 24 mei 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-05-24 RhapsodyBannerALoveSupremeAudiodealer Rhapsody in Hilversum organiseert een luistershow op zaterdag 11 juni a.s. waarbij o.a. het vloerstaande luidsprekermodel Plural van fabrikant Zellaton centraal zal staan. Belangstellenden kunnen luisteren naar het magnus opus van John Coltrane genaamd “A Love Supreme”. Belangstellenden moeten zich van tevoren aanmelden voor een tijdslot want het aantal plaatsen is beperkt en Rhapsody wil de stroom van bezoekers in goede banen leiden.
lees verder>>

Luistershow met hoornluidspreker Avantgarde Acoustic Trio op 17 en 18 juni bij Audio-Life

Gepubliceerd op 18 mei 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-05-18 AvantgardeAcousticTrioOp vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni a.s. zullen de bijzondere luidsprekers van Avantgarde Acoustic gedemonstreerd worden bij audiodealer Audio-Life in de Nederlandse plaats Buren. Vol trots zal Audio-Life als eerste in Europa het nieuwe Avantgarde Acoustic Trio systeem aan het publiek laten horen. Volgens Audio-Life heeft de Duitse fabrikant het systeem fundamenteel verbeterd. Iedereen mag komen en de toegang is gratis maar aanmelden wordt op prijs gesteld zodat Audio-Life de bezoekerstroom kan inschatten.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE