Artikelen van Redactie HiFi.nlHigh-end beleving thuis met de Goldmund lockdown sessions van PUUR

Gepubliceerd op 26 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
GoldmundVanwege de verlengde lockdown is ook de showroom van PUUR audio, video & domotica voorlopig nog gesloten. Normaal presenteert het bedrijf er diverse high-end audio-installaties en zijn en regelmatig bijzondere demo-events, die in deze periode uiteraard niet mogelijk zijn. Daar is nu tijdelijk een creatieve oplossing voor. Robert Brijde, mede-eigenaar van het bedrijf: “We horen van veel mensen die door de lockdown noodgedwongen thuis zitten dat juist nu muziek heel belangrijk voor ze is, en dat willen we graag mogelijk maken.”
lees verder>>

DALI prijsvraag: win een Oberon 1 of 5 of een Bluesound PowerNode 2i

Gepubliceerd op 22 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-09-19 Bluesound Powernode2i WithHdmiWe gingen deze week met de Bluesound PowerNode 2i aan de slag, waarbij ook de DALI Oberon luidsprekers aan bod kwamen. In het verlengde daarvan hebben we in samenwerking met DALI Benelux een prijsvraag, waarbij je zelf aan mag geven of je een DALI Oberon 1, een Oberon 5 of een Bluesound PowerNode 2i wil winnen. En dan mag je in dat laatste geval de kleur nog kiezen ook.
lees verder>>

ThuisTesters gezocht: Samsung Cinematic Q-series soundbar HW-Q950T

Gepubliceerd op 21 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Cinematic Q-series soundbar HW-Q950TOnze eigen review van de Samsung HW-Q950T soundbar is enkele weken geleden al verschenen. Omdat het een model uit de Cinematic Q-series betreft, hebben we die test uiteraard door Quintijn laten doen. Zijn bevindingen zijn dus reeds online te vinden, maar we horen ook graag weer van jullie! Meld je daarom onderaan deze pagina aan als panellid voor een thuistest, dan kun jij mogelijk zelf met een reviewexemplaar aan de slag. Je review verschijnt vervolgens op HIFI.NL, om je ervaringen met alle lezers te kunnen delen.
lees verder>>

ArtSound introduceert de PWR05 portable speaker

Gepubliceerd op 20 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
ArtSound PWR-05 Portable audio is een marktsegment waar steeds meer merken ook bij willen horen. ArtSound kon dus niet achterblijven en lanceert met de PWR05 meteen een krachtige uitvoering; met vier ingebouwde drivers bouwt deze draagbare bluetooth speaker een vermogen op van maar liefst 150 Watt.
lees verder>>

Puur AVD presenteert nieuwjaarsshow met Kharma en Goldmund

Gepubliceerd op 15 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
PUUR nieuwjaarsshowDe in Oostzaan gevestigde audiodealer Puur AVD heeft laten weten de nieuwjaarsshow later in januari door te schuiven naar, in verband met de verlenging van de huidige maatregelen. Je bent van harte welkom om van 18 tot en met 21 februari coronaproof te kunnen genieten van een combinatie van Goldmund, Kharma, Pink Faun en Ikigai Audio.
lees verder>>

Synergistic Research Orange Fuses: 3 halen, 2 betalen

Gepubliceerd op 13 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Synergistic Research Orange zekeringenGedurende de maand januari biedt Kemp Elektroniks bij aankoop van twee Orange Fuse zekeringen van Synergistic Research de derde gratis aan.
lees verder>>

Music Emotion januari 2021

Gepubliceerd op 8 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
ME januari 2021Een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe Music Emotion. Vanaf deze week ligt het januarinummer van het magazine in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Trijntje Oosterhuis geeft online kerstconcert met online VrijMiBo

Gepubliceerd op 14 december 2020
Auteur: Redactie HiFi.nl
2020-12-14 TrijntjeOosterhuisNa de online concerten van Jett Rebel, Douwe Bob en The Kik eerder dit coronajaar, zal niemand minder dan Trijntje Oosterhuis komende vrijdag haar opwachting maken tijdens de 4e Nationale VrijMiBo. Het concert dat in kerstsfeer plaatsvindt, is voor iedereen gratis online te volgen op vrijdag 18 december vanaf 17.00 uur op nationalevrijmibo.nl. Vanaf een unieke locatie in Amsterdam wordt het concert live gestreamd.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE