Master & Dynamic lanceert hoofdtelefoons die ontworpen zijn in de stijl van Lamborghini

De Amerikaanse hoofdtelefoonbouwer Master & Dynamic heeft een drietal van zijn hoofdtelefoons een verfbeurt gegeven die is geïnspireerd door de kleuren van de Italiaanse autobouwer Lamborghini. Het gaat om de modellen MW75, MG20 en MW08, die alle drie draadloos zijn. Technisch is er niets gewijzigd aan de hoofdtelefoons. De verfbeurt maakt ze wel iets duurder, maar de drager heeft dan wel een meer opvallende hoofdtelefoon op zijn hoofd.

Master & Dynamic: MW75, MG20 en MW08 in stijl van Lamborghini

Master & Dynamic heeft in het verleden meer samenwerkingen opgezet met luxemerken, waaronder Mercedes Benz, Bugatti en Leica. Eerder heeft Master & Dynamic zijn modellen MW65 en MW07 Plus uitgebracht in de stijl van Lamborghini. Nu is het de beurt aan de modellen MW75, MG20 en MW08.

Jonathan Levine, oprichter en CEO van Master & Dynamic zegt over de nieuwe collectie: “Onze nieuwste collectie met Lamborghini viert en benadrukt het gedurfde DNA van Lamborghini. De zwartgroene MG20 Gaming-hoofdtelefoon doet me denken aan de eerste groene Lamborghini Huracán die ik zag en is perfect voor een krachtige gaming-hoofdtelefoon. De elegante zwart/wit zilveren MW08 draadloze in-ears en de over-ear MW75 met ANC zijn een eerbetoon aan de elegante en leuk te besturen Lamborghini supersportwagens die we op de weg zien.”

Het derde deel in de al langer lopende samenwerking tussen de twee merken bevat aangepaste ontwerpen van de MW75 draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking en de MW08 echte draadloze sportoortelefoon die de gedurfde, contrastrijke ontwerptaal van Automobili Lamborghini en het iconische “Y”-patroon op de glazen frontjes. Het uiterlijk van de MG20 Wireless Gaming Headphones is geïnspireerd op de kleuren van Lamborghini supersportwagens en is voorzien van lamsleer en een unieke frontplaat van saffierglas.

Master & Dynamic MW 75: over-ear draadloze hoofdtelefoon

De over-ear MW75 is voorzien van adaptieve Active Noise Cancelling (ANC), die automatisch de sterkte van onderdrukking van omgevingsgeluid aanpast aan de omgeving van de gebruiker, voor een naadloze luisterervaring met ongeëvenaard geluid. De MW75 is gemaakt van aluminium, lamsleer en gehard glas en is gemaakt om de hele dag te dragen en comfortabel te zijn.

Master & Dynamic MG20: draadloze gaming hoofdtelefoon

De MG20 is ook een over-ear model maar dan met name gericht op liefhebbers van computerspellen. De MG20 heeft een verwijderbare microfoon en een intern microfoonsysteem voor duidelijke communicatie in de game of onderweg. De MG20 Wireless Gaming Headphones zijn gemaakt van magnesium en hebben een low-latency adapter en zijn volgens de fabrikant ontworpen om elke gaming-setup naar een hoger niveau te tillen.

Master & Dynamic MW08: in-ear draadloze hoofdtelefoon voor sporters

MW08 Sport True Wireless Earphones bieden non-stop prestaties van binnen en van buiten. Het volgens de fabrikant rijke en warme geluid wordt aangevuld door een comfortabele pasvorm en onbreekbaar saffierglas, allemaal ondergebracht in een oplaadcassette van Kevlar die tot 42 uur batterijduur kan leveren.

Master & Dynamic MW75, MG20 en MW08: adviesprijzen

Master & Dynamic MW75:  649 euro
Master & Dynamic MG20:   549 euro
Master & Dynamic MW08:  489 euro

MERK

EDITORS' CHOICE