Unieke gelegenheid bij Poulissen: volledige topcollectie Esoteric sacd-spelers nu te beluisteren

Redactie Hifi.nl | 25 juli 2024

Het team van Poulissen Audio Video Center in Roermond heeft ons laten weten dat ze momenteel beschikken over de volledige toplijn van SACD-spelers van Esoteric, waardoor ze de komende weken in de unieke gelegenheid zijn om je met al deze modellen kennis te laten maken.

"Onbetwist behoren de K-01XD en K-03XD tot de beste sacd-spelers in de wereld en gelden voor veel muziekliefhebbers tot de absolute referentie, naast de bestaande Grandioso topline-modellen. Op de High End 2024 verraste Esoteric de audiowereld met de onverwachte introductie van nog verder verbeterde versies van deze iconische modellen, de K-01XD SE en K-03XD SE sacd-spelers, waarbij SE staat voor Special Edition."

"Deze sacd-spelers worden door de beste Japanse ingenieurs ontworpen en met de hand gebouwd. De nieuwe versies zijn wereldwijd nog maar mondjesmaat beschikbaar, laat staan de gehele collectie. Het is Poulissen Audio Video Center in Roermond, topdealer van Esoteric, echter gelukt om de complete vernieuwde topline tijdelijk in de winkel te krijgen. Wie deze iconische nieuwe versies wil beluisteren en vergelijken moet zich dus snel aanmelden voor een luistersessie in Limburg, want ze staan er niet al te lang."

Kijk voor meer informatie op de website van Poulissen en meld je aan voor een luisterafspraak!

Aanmelden

De complete vernieuwde topline sacd-spelers staat slechts kort bij Poulissen, dus wacht niet te lang met u aan te melden voor een luistersessie, waarin u een ongekende muzikale ervaring zult beleven. Deze is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.

U kunt zich aanmelden door tijdens werkdagen (dinsdag t/m vrijdag) vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag vanaf 10:00 tot 17:00 uur te bellen naar 0475 - 335716. U kunt zich ook via e-mail aanmelden: info@poulissen.nl, onder vermelding van ‘aanmelden luistersessie Esoteric’. Geeft u dan wel aan met hoeveel personen u wilt komen. Het bezoekadres is: Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond.


EDITORS' CHOICE