Artikelen van Redactie Hifi.nlThuisTesters gezocht: Polk Reserve R100 bookshelf speakers

Gepubliceerd op 28 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Polk Reserve R100 witIn het voorjaar lanceerde het Amerikaanse Polk Audio de fraaie nieuwe Reserve luidsprekers: een lijn met stereo- en surroundmodellen voor de liefhebbers van muziek én film. Bij gelegenheid van die introductie deelden we meteen onze review van de Polk R600, een vloerstaander die niet enorm veel kost maar wel veel biedt. Nu zijn jullie aan de beurt, want voor de kleinere Polk R100 boekenspeakers zoeken we een drietal lezers om daar thuis eens een paar weken naar te luisteren. Meld je aan!
lees verder>>

Sony HT-A9: vier luidsprekers die twaalf luidsprekers zouden moeten simuleren

Gepubliceerd op 20 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-07-20 SonyHT-A9Het Japanse Sony lanceert vandaag de HT-A9. Volgens de fabrikant is het HT-A9 systeem een nieuwe norm voor surroundgeluid die entertainmentfans een 360° Spatial Sound laat ervaren voor een indrukwekkende geluidsbeleving. Vier draadloze luidsprekers zouden samen klinken als twaalf luidsprekers. Dat bespaart in elk geval een heleboel ruimte en kabels.
lees verder>>

De GroundAray van The Chord Company verwijdert ruis op elk type aansluiting

Gepubliceerd op 19 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-07-19 ChordGroundArayDe Britse kabelfabrikant The Chord Company heeft de productfamilie van GroundAray’s aangekondigd. De gebruiker kan een GroundAray in een ongebruikte aansluiting steken en dit zou een positief effect voor de geluidskwaliteit moeten opleveren. Voor zo ongeveer elk type aansluiting is een GroundAray beschikbaar.
lees verder>>

Zomerdemo's bij Simply Audio met onder meer Audio Note en Kondo bekabeling

Gepubliceerd op 19 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Simply AudioNiet iedereen zal deze zomer op vakantie willen of kunnen. Voor de thuisblijvers organiseert Simply Audio, de Audio Note dealer van de randstad, daarom een reeks zomerdemo's!
lees verder>>

Symphony Audio waarschuwt voor parallel import

Gepubliceerd op 19 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-12-09 Magico A5Helaas is ons recent ter ore gekomen dat van één van onze met zorg geselecteerde merken, wederom parallel import wordt bedreven. Dit is een bericht van Symphony Audio.
lees verder>>

Dynaudio Emit 20 en 30 nu te beluisteren bij de dealer

Gepubliceerd op 19 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Dynaudio Emit 20 en 30Dynaudio heeft onlangs de Emit-productlijn van passieve luidsprekers compleet vernieuwd. Het Deense merk heeft muziekliefhebbers daarmee voorzien in een fraaie instapserie, die dan ook gepositioneerd wordt als de ingang naar de 'Dynaudio sound experience'. Met andere woorden: dé manier om kennis te maken met het vakwerk van de fabrikant uit Skanderborg, voor wie het Deense merk nog nooit aan het werk gehoord heeft. De Emit 20 en 30 staan dan ook luisterklaar opgesteld bij Dynaudio-dealers. De 10 en de 50 ook, trouwens!
lees verder>>

Optoma CinemaX P2 (Ultra Short Throw): lezersreviews

Gepubliceerd op 15 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-10-02 Optoma CinemaX P2Onze beeldexpert Eric Beeckmans was al uitgebreid met de Optoma CinemaX P2 aan de slag gegaan voor zijn professionele oordeel, maar we zochten ook twee lezers om deze Ultra Short Throw projector eens uit te proberen. Vandaag delen we hun ervaringen. Daarnaast meldde ook onze hoofdredacteur zich, in overleg met importeur KlankBart, om de P2 eens in zijn huiskamer te zetten. Het afgelopen EK bood daartoe immers een ideale testperiode. 
lees verder>>

Vakantiegeldactie: scherpe aanbieding Goldmund Telos 7 NextGen

Gepubliceerd op 13 juli 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Goldmund TelosIn het voorjaar en de zomer van 2020 organiseerden we vanuit HIFI.NL en in samenwerking met dealers en distributeur in Nederland en België een zogenaamde Vakantiegeldactie. Het vakantiegevoel begon namelijk te kriebelen, maar de mogelijkheden voor de jaarlijkse uittocht naar het zuiden - of elders - waren logischerwijs beperkt. Wellicht een mooie gelegenheid om, deels van het vakantiepotje, eindelijk een goede hifiset aan te schaffen?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE