Artikelen van Redactie Hifi.nlBang & Olufsen en Supreme creëren samen Beosound Explore Supreme Edition

Gepubliceerd op 4 juli 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-07-04 BeosoundExploreSupremeEdition_1Het Deense audio- en lifestylemerk Bang & Olufsen (B&O) is een samenwerking met modemerk Supreme aangegaan voor de creatie van de Beosound Explore Supreme Edition, als onderdeel van Supreme's lente/zomerseizoen. Het resultaat is een nieuwe kijk op de bestaande draagbare Explore-luidspreker, ontwikkeld om lichtgewicht en waterdicht te zijn en met een uitstekende afspeeltijd.
lees verder>>

The Rhapsody Secret Fellowship Show op vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli

Gepubliceerd op 4 juli 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-07-04 RhapsodyBanner SecreetFellowshipAudiodealer Rhapsody gevestigd in Hilversum zal op vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli a.s. zijn deuren openen voor Secret Deals. Wat houdt dat precies in? Daar doet Rhapsody een beetje geheimzinnig over. Wie meer wil weten moet op 15 of 16 juli a.s. even langskomen. De inloop is vrij.
lees verder>>

Twee vacatures bij iEar': installateur en verkoopadviseur

Gepubliceerd op 1 juli 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
Vacatures iEarAudiospeciaalzaak iEar' heeft momenteel twee mooie vacatures openstaan, die we bij dezen graag even delen. Voor de vestiging in Tilburg is het team op zoek naar een ervaren verkoopadviseur. Daarnaast wordt voor de beide filialen (Tilburg en Amsterdam) gezocht naar een monteur/installateur. Beide functies zijn fulltime.
lees verder>>

Huawei FreeBuds Pro 2: de ultieme True Sound luisterervaring volgens Huawei

Gepubliceerd op 29 juni 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-06-28 HuaweiFreeBudsPro2Het Chinese Huawei lanceert vandaag de Huawei FreeBuds Pro 2, een nieuwe generatie volledige draadloze in-ear hoofdtelefoon die een superieure luisterervaring zou moeten bieden. De expertise en ervaring van Huawei op het gebied van True Wireless (TWS) audio hebben geresulteerd in een nieuw topmodel waarmee gebruikers de ware schoonheid van audio ervaren, aldus Huawei. De koper kan kiezen uit drie verschillende kleuren.
lees verder>>

TechFi bestaat 1 juli 1 jaar: wekenlange weggeefactie

Gepubliceerd op 28 juni 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
TechFi 1 jaarAanstaande vrijdag begint er niet alleen een nieuwe maand, maar ook een heel nieuw jaar. Zusterpublicatie TechFi.nl viert dan namelijk de eerste verjaardag. En in goede traditie binnen onze uitgeverij komt dat eerste jubileum met een wekenlange weggeefactie, waarin dagelijkse mooie prijzen te vergeven zijn; van ACT usb-c docks, Foscam deurbellen en in-ears van Sony en Sennheiser tot Motorola smartphones en Hisense QLED tv's. Kijk hier voor de details.
lees verder>>

Dynaudio Focus, nieuwe lijn actieve luidsprekers, nu bij deze dealers te beluisteren

Gepubliceerd op 28 juni 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
Dynaudio Focus HEM 2022Dynaudio heeft afgelopen maand op High End München de gloednieuwe Focus-modellen gepresenteerd: actieve luidsprekers die zonder versterker en volledig draadloos werken, uiteraard afgezien van de voedingskabel naar het stopcontact. De Dynaudio Focus 10, 30 en 50 zijn voorzien van de laatste streaming-functies en Dynaudio’s eigen driver technologie. Studio-grade audio quality alongside incredible ease of use and versatility.
lees verder>>

Yamaha R-N2000A en NS-2000A op Dutch Audio Event 2022

Gepubliceerd op 24 juni 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-05-16 YamahaNS-2000AHet duurt nog even tot het Dutch Audio Event 2022 op zaterdag 8 en zondag 9 oktober, maar enthousiaste deelnemers zijn hun plannen al volop met de organisatie aan het delen. Zo ook Yamaha, dat vandaag laat weten op onze audioshow in Veldhoven aanwezig te zijn met de gloednieuwe 2000-set: de Yamaha R-N2000A stereo receiver all-in-one met roomcorrectie en de stevige NS-2000A vloerstaanders.
lees verder>>

Luistershow bij Mister Hifi op 2 en 3 juli met Blumenhofer Acoustics en McIntosh

Gepubliceerd op 22 juni 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-06-22 FlyerMisterHifi_BlumenhoferMcIntoshDe in Oosterhout gevestigde hifidealer Mister Hifi zal op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli a.s. een luistershow organiseren waarbij verschillende modellen versterkers van het Amerikaanse McIntosh een aantal luidsprekers van de Duitse fabrikant Blumenhofer Acoustics zullen aansturen. Mister Hifi zal drie luisterruimtes en de centrale hal gebruiken om producten van beide fabrikanten aan belangstellenden te demonstreren. Uiteraard zullen daarbij passende bronnen worden ingezet. Toegang is gratis maar wie langs wil komen moet zich even aanmelden via de website van Mister Hifi.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE