Artikelen van Redactie Hifi.nlDag vol met combinaties van KEF en Hegel op zat. 10 dec. bij Aelivé in Soesterberg

Gepubliceerd op 1 december 2022
Auteur: Redactie HiFi.nl
2020-06-18 Hege lH90 and Kef R5De Noorse audiofabrikant Hegel maakt sinds 1988 prachtige versterkers die een mooie match zijn met de luidsprekers van het Engelse KEF. Op zaterdag 10 december a.s. zal audiodealer Aelivé diverse combinaties van beide merken demonstreren.
lees verder>>

Mika gaat vanaf 2023 distributie van Canton in Benelux op zich nemen

Gepubliceerd op 1 december 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-12-01 CantonSet_Vento_3_schwarz_Soundbar_10_sDe Nederlandse importeur Mika Distribution en het Duitse audiobedrijf Canton hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Vanaf 1 januari 2023 zal Mika de producten van de Duitse fabrikant in de Benelux gaan distribueren. Alle distributie- en serviceactiviteiten van Canton in de Benelux, voorheen verzorgd door het Belgische House of Music, worden ondergebracht bij het in Nederland gevestigde Mika.
lees verder>>

Luistershows deze maand bij AudioLife met luidsprekers van Harbeth en Oswald Mill Audio

Gepubliceerd op 1 december 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-12-01 FleetwoodDevilleAudiodealer AudioLife in Buren zal in de maand december luidsprekers van het Engelse Harbeth en het Amerikaanse Oswald Mill Audio voor het voetlicht brengen. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 december staan vijf sets van Harbeth luisterklaar opgesteld en op vrijdag 16 en zaterdag 17 december zal de Fleetwood Deville SQ van Oswald Mill Audio zijn zangkunsten demonstreren. Even van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld, maar de toegang is natuurlijk vrij.
lees verder>>

Vinyldag bij Overgaauw op zat. 10 dec. a.s. bij Overgaauw met platenspelers van Thorens, Pro-Ject en Rega

Gepubliceerd op 30 november 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-11-30 OvergaauwTeamAudiodealer Overgaauw in Leiden zal op zaterdag 10 december a.s. vinylplaten en platenspelers van verschillende fabrikanten demonstreren. Vertegenwoordigers van Rega, Thorens en Pro-Ject zullen diverse modellen demonstreren en belangstellenden wegwijs maken in de wereld van het afspelen van vinylplaten.
lees verder>>

Yamaha YH-5000SE op zat. 10 dec. te beluisteren bij Wifimedia in Arnhem

Gepubliceerd op 30 november 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-11-17 YamahaYH-5000SE_1Onlangs heeft Yamaha de bijzondere hoofdtelefoon YH-5000SE aangekondigd, een over-ear model met ortho-dynamische drivers. De ontwikkelaars hebben naar eigen zeggen maar liefst zes jaar besteed aan ontwerp en ontwikkeling voordat het uiteindelijke resultaat naar buiten werd gebracht. Wie deze bijzondere hoofdtelefoon wil zien en horen, moet op zaterdag 10 december a.s. een bezoek brengen aan Wifimedia in Arnhem.
lees verder>>

A Tube High Fidelity verhuisd naar groter pand, uitnodiging feestelijke opening 1 december

Gepubliceerd op 29 november 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
A TubeHet team van A Tube High Fidelity heeft ons met trots laten weten dat de eerder aangekondigde verhuis naar een "aanzienlijk grotere, vrijstaande locatie" aan de Televisieweg in het eigen Almere inmiddels zo goed als afgerond is. "Daar hebben we de mogelijkheid om nog meer hifi te kunnen presenteren én om ons assortiment uit te breiden. Ook zijn we meer in staat om uit voorraad te leveren en in het algemeen u als klant beter te kunnen helpen."
lees verder>>

Loewe Iconic: geavanceerde televisie om op de grond te zetten

Gepubliceerd op 28 november 2022
Auteur: Redactie HiFi.nl
2022-11-28 LoeweIconicHet Duitse merk Loewe Technology heeft de Loewe Iconic gepresenteerd, een opvallende televisie die ook een meer dan gemiddeld geluidssysteem aan boord heeft. De Loewe Iconic is gemaakt om op de vloer te plaatsen en is verkrijgbaar in twee exclusieve kleurvarianten genaamd Graphite Grey en Clay White. Loewe Iconic is ook Made in Germany en de koper kan kiezen uit de formaten 55 en 65 inch.
lees verder>>

Audio Show iEar' HIFI Awards 2022: de beste producten volgens onze lezers

Gepubliceerd op 27 november 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
iEar Awards 2022_6HIFI.NL/.BE is als mediapartner met een stand aanwezig op de Audio Show iEar', maar onze belangrijkste rol is natuurlijk de verslaggeving tijdens en na het tweedaagse feestje bij Willem II. In het uitgebreide verslag dat je vanaf dinsdag of woensdag kunt lezen proberen we de gehele show nog eens in één stuk te vangen, maar vandaag is ons podium voor de 9 Audio Show iEar' HIFI Awards die via onze stemmodule door de lezers toebedeeld zijn. Rond het middaguur zijn we met Freek van Ham van iEar' op pad gegaan om de diverse stands van de gelukkige winnaars met deze award(s) op te fraaien.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE