Artikelen van Rebecca SeunisLancering Parrot Zikmu Solo

Gepubliceerd op 4 december 2012
Auteur: Rebecca Seunis
soloIn het Lloyd Hotel te Amsterdam mocht HiFi.nl aanwezig zijn bij de lancering van de Zikmu Solo. De nieuwste speakerdock van Parrot, in een designjasje van Philippe Starck. In tegenstelling tot de voorganger Parrot Zikmu, bestaat de Solo maar uit één stuk. De speaker is daardoor ideaal voor mensen die weinig ruimte hebben, zoals in appartementen. Toch belooft Parrot dezelfde kracht en kwaliteit als een volledige hifi set.
lees verder>>

JBL OnBeat Xtreme

Gepubliceerd op 30 oktober 2012
Auteur: Rebecca Seunis
JBL onbeat xtreme - 20012012Het lijkt er haast op, dat vrijwel alle merken inmiddels een streaming device met AirPlay of Bluetooth op de markt gebracht hebben. JBL kon niet achterblijven, en deed het met maar liefst twee modellen tegelijk: De JBL OnBeat Air en de grotere ‘Xtreme’ variant.
lees verder>>

Sferisch Sony dock: SRS-BTV25W

Gepubliceerd op 3 oktober 2012
Auteur: Rebecca Seunis
Sony SRS-BTV25WSony heeft een nieuw, zeer compact docking station op de markt: De SRS-BTV25W. De naam voor deze dock is wat saai gekozen, want het gaat hier om een grappig uitziend en trendy apparaat.
lees verder>>

Apps om muziek te ontdekken

Gepubliceerd op 28 april 2012
Auteur: Rebecca Seunis
Weektip Music AppsLang, lang geleden moest men met het laatste exemplaar van een muziektijdschrift onder de arm naar de lokale platenzaak om zo de nieuwste, toffe platen te scoren. Die tijden zijn voorbij. Tegenwoordig bieden talloze artiesten hun muziek (gratis) aan via het internet, waardoor je soms door de bomen h...
lees verder>>

Poulissen Special Page op HiFi.nl

Gepubliceerd op 23 april 2012
Auteur: Rebecca Seunis
poulissen Vanaf nu heeft audiospeciaalzaak Poulissen bij ons een Special Page. Het Limburgse familiebedrijf heeft een uitgebreid assortiment. 
lees verder>>

Teufel en THX presentatie Berlijn

Gepubliceerd op 21 april 2012
Auteur: Rebecca Seunis
Teufel THX BerlijnWat in de jaren ‘80 begon als een zelfbouwmerk is ondertussen uitgegroeid tot een succesvol, innovatief bedrijf op het gebied van speakers en meer. Teufel (vertaling: duivel) is een uniek bedrijf, haar producten zijn niet te koop in winkels en worden dus direct geleverd aan de klant. Dat unieke blijkt ook bij een bezoek aan Teufel te Berlijn, waar HiFi.nl uitgenodigd was om een presentatie over THX bij te wonen. 
lees verder>>

Update uit de wereld van 3D

Gepubliceerd op 8 april 2012
Auteur: Rebecca Seunis
Titanic 3DHet houdt niet op met de 3D trend. Veel 3D films worden mega bioscoophits en deze week komt een van de meest succesvolle films ooit – Titanic – opnieuw uit in 3D. Kijken wij over een paar jaar alles in 3D? 3D-films zijn mateloos populair. Kijk naar kaskrakers als The Adventures of TinTin: Secret of the Unicorn, Alice in Wonderland of Hugo. Zelfs oude successen worden opnieuw uitgebracht in 3D. Maarten Kuenen, business manager bij Epson zegt hierover: “Het omzetten van films is een leuke ontwikkeling, maar de filmpurist zweert toch echt bij films die zijn opgenomen in 3D. Daar zit toch meer kwaliteit in.”
lees verder>>

Workshop Streaming bij RAF/Hi-Fi Klubben

Gepubliceerd op 23 maart 2012
Auteur: Rebecca Seunis
Streaming voor beginnersStreaming is een serieuze zaak, maar voor veel mensen niet gemakkelijk. Dat blijkt wel uit de vele aanmeldingen voor de workshop ‘Streaming voor beginners’ afgelopen woensdag bij RAF in Amsterdam.Minder dan een week geleden deed RAF een e-mail de deur uit met daarin een aankondiging van een workshop ‘Streaming voor beginners’. Binnen de kortste keren zat de eerste workshop al vol, en moesten mensen zelfs op een wachtlijst worden geplaatst. Snel moest er een tweede, derde en misschien zelfs vierde curusavond bij gepland worden. Hoe dat kan? Streaming is momenteel hot, maar er bestaan nog veel vooroordelen over het streamen van muziek. Men denkt dat het slecht klinkt, dat het moeilijk is om te streamen of vinden het zelfs eng eraan te beginnen. 
lees verder>>

EDITORS' CHOICE