Dynaudio Confidence C2

382 x bekeken | geplaatst op 21 augustus 2024

€ 3.490,-



kenmerken

Merk Dynaudio
Categorie Luidspreker front
Type Confidence C2
Serienummer
Conditie Gebruikt
Bouwjaar 2010
Geplaatst op 21-08-2024

Beschrijving


Grote opruiming bij Audiofile!
Neem een kijkje in onze Outlet op - www.audiofile.nl -

Wegens inruil in ons bezit gekomen: 1 paar Dynaudio Confidence C2 luidsprekers in de kleur Maple (in gebruikte staat).

Met zijn slanke, sierlijke profiel en zijn hoogte van 155 cm maakt de Confidence C2 een krachtig statement als het vloerstaande instapmodel in de Confidence-reeks.

De geavanceerde driverontwerpen zijn ondergebracht in een massief schot, dat schijnbaar voor de kast zweeft en een zacht gebogen omtrek vormt op zijn nauwkeurig gevormde proporties. Hoorbaar wordt een perfect nauwkeurige weergave bereikt, evenals een soundstage met authentieke afmetingen, terwijl de zang met een ongelooflijk natuurlijke precisie wordt weergegeven.

Op typisch Deense wijze besteedt Dynaudio nauwgezette aandacht aan hoogwaardige afwerking en buitengewone waarde. Elk Confidence-model wordt volledig in eigen huis in Denemarken gebouwd door een combinatie van geavanceerde computerondersteunde productietechniek en uitgebreid handwerk. Het resultaat is een hoogwaardige luidspreker met een kast van meubelkwaliteit die tientallen jaren meegaat en tegelijkertijd de schoonheid van zijn uiterlijk behoudt. De prestaties van de C2 worden verder ondersteund door de technische verdiensten van zijn geavanceerde drivers, de DDC-technologie en een gebalanceerde impedantie. Lage frequenties worden moeiteloos gereproduceerd zonder gevolgen, en het is mogelijk om zelfs inefficiënte eindversterkers te gebruiken dankzij het aandrijfgemak dat wordt bereikt door de lineaire impedantie.

Aanbieder


Audiofile
Vandaag open (10:00 - 22:00)
Hoofdstraat 30
5109 AC `S-Gravenmoer




EDITORS' CHOICE