Audiolab 7000N Play Zwart

161 x bekeken | geplaatst op 24 augustus 2024

€ 625,-



kenmerken

Merk Audiolab
Categorie Loopwerk
Type 7000N Play Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 24-08-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Audiolab 7000N Play is een netwerkspeler voor al je digitale mediabestanden. De Audiolab 7000N Play bouwt voort op die legacy-bouwintroductie van audiostreaming voor het merk met verbeteringen en verbeteringen die passen bij de stap omhoog van de gevestigde Audiolab 6000-serie naar de nieuwe toonaangevende Audiolab 7000-serie.

Door draadloze audiostreaming met hoge resolutie naar elk audiosysteem voor thuis te brengen, breidt de Audiolab 7000N Play het multi-format, multi-platform, multi-source compatibele DTS Play-Fi-systeem verder uit, nu met Apple AirPlay 2-compatibiliteit.

Met DTS Play-Fi®-technologie kan muziek in hoge resolutie via je draadloze netwerk worden gestreamd en indien nodig eenvoudig worden uitgebreid tot een multiroom-systeem. Je kunt vanaf elke bron op je draadloze netwerk streamen, inclusief smartphones, tablets of pc's, evenals een NAS-schijf.

Naast toegang tot je persoonlijke muziekbibliotheek biedt het DTS Play-Fi-platform een schat aan toonaangevende online muziekkanalen van over de hele wereld. Spotify, Tidal, HD Tracks, Deezer, Amazon Music, Napster, KKBox en Sirius XM, om er maar een paar te noemen. Blader door een radiogids met duizenden zenders en podcasts, of stream vanaf een thuismediaserver met DLNA-compatibiliteit. En dankzij de eerder genoemde AirPlay 2-adoptie biedt de Audiolab 7000N Play nu ook verdere compatibiliteit voor Apple Music-gebruikers en andere niet-Play-Fi native platforms door middel van Apple Airplay 2-connectiviteit, met al het extra gemak van het Apple-platform.

Met een nieuw 2,8? (48x64 mm) IPS LCD-scherm met een gedetailleerde maar eenvoudig te gebruiken interface, biedt de Audiolab 7000N Play een levendige weergave van informatie, waaronder streamingdienst, systeeminstellingen, bestandsformaat, map, trackdetails en andere gegevens. Het kan zelfs worden ingesteld om een VU-meter in 'analoge' of 'digitale' vorm weer te geven, met real-time decibelniveaus voor de linker- en rechterkanalen voor de analoge uitgangen - een bevredigende grafische weergave van de muziek terwijl deze wordt afgespeeld.

Aanbieder


Stassen Hifi
binnenkort weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE