ROOMs Audio Line FS Pro B SL Headphone Stand

140 x bekeken | geplaatst op 8 oktober 2024

€ 100,-



kenmerken

Merk * Anders
Categorie Hoofdtelefoons
Type verstelbaar in hoogte
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2024
Geplaatst op 08-10-2024

Beschrijving


Nieuw en dus in onberispelijke staat. Nieuwprijs 139 euro. Scherp geprijsd voor 100 euro.
VC-serie (variabel concept)
Grotere radius van de houder (76 mm)
Stalen basis
Hoogteverstelling voor verschillende kabeluitgangen
Hoogste slip- en kantelbeveiliging
Afmetingen (B x D x H): 115 x 185 x 260-300 mm
Gewicht: 1,5 kg
Versie: zilver
Een hoogwaardige plek om uw favoriete hoofdtelefoon op te bergen en tentoon te stellen.
Velen zouden beweren dat er dingen in het leven zijn die niet strikt noodzakelijk zijn. Denk aan boekensteunen, ornamenten en wc-rolhoezen. Diezelfde mensen zouden kunnen beweren dat koptelefoonstandaards overbodig zijn, maar denk eens na over de voordelen van een standaard en je zult snel beseffen dat deze zogenaamde verwennerij eigenlijk een must-have is voor muziekliefhebbers.
Wanneer is een hoofdtelefoonstandaard een waardevolle investering?
Het ding moet er verdomd goed uitzien!
De standaard zou een functioneel voordeel moeten hebben ten opzichte van traditionele opslagoplossingen.
De standaard moet geschikt zijn voor verschillende hoofdtelefoonmodellen.
Het moet krasgevoelig zijn voor oppervlakken.

ROOMs is een specialist in een vrij nichemarkt. Dat betekent echter niet dat het een malafide handelaar is. De fabrikant is gevestigd in Bielefeld en heeft al legioenen fans gewonnen met zijn superchique assortiment houten hoofdtelefoonstandaards.
Met de FS-Professional-serie biedt ROOMs een standaard die het voordeel heeft dat hij aanpasbaar is. Hij is gemaakt van massief metaal, met een glad oppervlak dat is behandeld in stijlvol zwart of mat zilver.
De FS-Pro-standaard lijkt op de basis van een iMac of meer geavanceerde computermonitormodellen. Het is inderdaad een prachtig stukje design, met een geruststellend gewicht van ongeveer 1,5 kilogram, wat een robuust gevoel geeft. Je zou het moeilijk vinden om de ROOMS-standaard van een dressoir te duwen, waardoor het een ideale keuze is voor ruimtes waar ondeugende jongeren spelen.
Vier rubberen voetjes zorgen voor slipvastheid en laten geen sporen achter op gevoelige meubelafwerkingen, zelfs niet na langere gebruiksduur.
Het zogenaamde wisselelement van de Pro-standaard bestaat uit een opzetstuk dat via een roestvrijstalen pen in een opening wordt gestoken en na hoogteverstelling stevig vastgezet wordt.
De standaard steunbeugel past op alle standaardmaten, inclusief modellen zoals de AKG K 242 HD. Verdere pogingen met de Philipps Fidelio X2 Superflux HD 681 en Sennheiser HD25 leverden bevredigende resultaten op.
Het is echter vermeldenswaardig dat de fabrikant houders met een grotere radius levert. Zo kunnen zelfs grotere modellen met trots worden getoond.
Het hele concept heeft een meer praktische overweging. U kunt uw hoofdtelefoonmodel in een gewenste stand laten staan door de hoogte en, indien nodig, de radius van de houder aan te passen. Als u een Staxx of een Audeze met een grotere diameter hebt en deze in een verlengde positie draagt, zult u blij zijn te horen dat de ROOMs de perfecte plek biedt om deze in een gewenste rustpositie op te bergen. De oordopjes kunnen vrij hangen, terwijl de kabels die naar beneden leiden niet op de grond vallen




EDITORS' CHOICE