Bluesound Node N132 Zwart

87 x bekeken | geplaatst op 19 oktober 2024

€ 530,-



kenmerken

Merk Bluesound
Categorie Loopwerk
Type Node N132 Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 19-10-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - Met opnieuw ontworpen componenten en circuits voor nog betere prestaties, beschikt de originele draadloze hi-res muziekstreamer nu over een toonaangevende ESS SABRE® DAC, ingebouwde THX AAA™ hoofdtelefoonversterker, aptX™ Adaptive Bluetooth en DSD-ondersteuning. Sluit het aan op je bestaande HiFi- of audiosysteem en stream alles, van populaire muziekstreamingdiensten en hi-res audiotracks uit je persoonlijke bibliotheek tot radiostations, podcasts en meer. Voeg HDMI eARC, Dolby Digital decodering en Apple AirPlay 2 toe, en de Bluesound Node N132 wordt het hart van je muziekervaring thuis, met de draadloze vrijheid om verbinding te maken met andere Bluesound-spelers in huis voor multiroom-muziek.

Hoor elk detail
Stream als nooit tevoren en haal elk detail uit je muziek. Van audiofiele engineering en zorgvuldig geselecteerde componenten tot baanbrekende verwerkingskracht en akoestische metingen, het draait allemaal om ontwerp en engineering met de Bluesound Node N132. Een nieuwe en verbeterde ESS SABRE® DAC (ES9039Q2M) is nauwkeurig ontworpen om nog zuiverder te zijn, met circuits die deskundig zijn ontworpen om jitter en interferentie te verminderen. Het resultaat is een helder en zuiver geluid voor je favoriete versterker of actieve luidsprekers.

Muziek en meer
Van populaire muziekstreamingdiensten tot radiostations en podcasts, de Bluesound Node N132 verbindt je met alles waar je graag naar luistert. Bovendien kun je met ingebouwde aptX™ Adaptive Bluetooth en Apple AirPlay 2 nog meer muziek van meer apps en diensten genieten. Verbind de NODE met digitale muziekbibliotheken die zijn opgeslagen op je computer of lokaal netwerk, en blader moeiteloos door je collectie en stream favorieten via de BluOS-app.

Multiroom
Met de Bluesound Node N132 en meerdere Bluesound-spelers kun je een multiroom-muzieksysteem creëren dat draadloos is verbonden via BluOS™ door je hele huis. Speel je nieuwe favoriete nummer overal af of luister naar verschillende muziek en genres in verschillende kamers met totale controle vanaf je telefoon, tablet of desktop.

Hoofdtelefoon versterker
Levensecht luisteren met een hoofdtelefoon wordt mogelijk gemaakt door THX AAA™-technologie, de hoofdtelefoonversterker met de meest lineaire respons ter wereld. De gepatenteerde feed-forward foutcorrectie resulteert in opmerkelijk weinig ruis en vervorming, wat een uitzonderlijk geluidsbeeld en helderheid onthult. Sluit je high-performance hoofdtelefoon aan op een volwaardige 1/4" hoofdtelefoonaansluiting en geniet van audiofiel luisteren zonder compromissen.

Verbind alles
De Bluesound Node N132 zit boordevol digitale en analoge ingangen en uitgangen, waardoor het ongelooflijk veelzijdig is. Je kunt audio van je tv en gameconsoles binnenhalen met HDMI eARC, terwijl dual-band Wi-Fi en gigabit ethernet ervoor zorgen dat de muziek zonder onderbrekingen blijft streamen. Een aanraakpaneel met nabijheidssensor biedt snelle bediening en toegang tot vijf programmeerbare presets. Verkrijgbaar in matzwart en wit, past de Bluesound Node N132 perfect in je huis.

Slimme akoestiek
Je Bluesound Node N132 is klaar om intelligent slechte akoestiek in de kamer te bestrijden met Dirac Live, beschikbaar als upgrade rechtstreeks van Dirac. Gebruik de app van Dirac om je kamerakoestiek te meten en basvallen, echo’s en andere ongewenste vervormingen uit je audio te verwijderen. Het resultaat is helder, gebalanceerd en gedetailleerd geluid voor je muziek en filmsoundtracks. Een kalibratiekit met een zeer gevoelige microfoon is ook vereist en verkrijgbaar bij Bluesound.

Aanbieder


Stassen Hifi
binnenkort weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE