Artikelen van fotograaf Edouard HendrixHi-Visit: Kaempfer Audio Design, muziek voor de high end streaming generatie

Gepubliceerd op 9 maart 2021
Auteur: Edouard Hendrix
Kaempfer Audio DesignKAD, voluit Kaempfer Audio Design, doet misschien niet direct een belletje rinkelen. Begrijpelijk, de jonge start-up wilde dit jaar een vliegende start nemen maar werd helaas terug gefloten door de coronacrisis. Voor deze aflevering in de Maand van de HIFI trekken we naar Kaempfer Audio Design in Apeldoorn. We ontmoeten er Ernest Kaempfer, stichter en bezieler van een gloednieuw Nederlands audiomerk. Een start-up met ambitie.
lees verder>>

Hi-Visit Noir & Blanc: Boulder, AudioNec & Merging Technologies

Gepubliceerd op 3 maart 2021
Auteur: Edouard Hendrix
Hi-Visit Noir et BlancWe zijn nog altijd niet verlost van het vileine virus, het bedrijfsleven kreunt onder de strenge maatregelen. Daarom willen we op HIFI.NL en HIFI.BE met een reeks Hi-Visits importeurs en dealers een handje toe blijven steken. We bezoeken een aantal audiobedrijven om muziekliefhebbers op de hoogte te houden van wat er in de muziekwereld te beleven valt. Voor deze editie trekken we naar Brussel: we gaan op bezoek bij Noir et Blanc.
lees verder>>

Hi-Visit AV-Solutio: Yamaha en Bowers & Wilkins

Gepubliceerd op 13 januari 2021
Auteur: Edouard Hendrix
Hi-Visit Audio SolutioDe samenleving is nog altijd in de greep van het virus, het bedrijfsleven heeft het zwaar te verduren. Vanuit onze reeks Hi-Visits willen we importeurs en dealers een hart onder de riem blijven steken. Een formule om muziekliefhebbers op de hoogte te houden van wat er reilt en zeilt in audiobedrijven in Nederland en Belgie. Voor deze editie gaan we op bezoek bij AV-Solutio in Putte bij Mechelen.
lees verder>>

Hi-Visit Van Duppen Audio & Alaudo, high end om op te hangen

Gepubliceerd op 16 november 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Hi-Visit Van Duppen 2020Je moet niet alles letterlijk nemen wat we schrijven, maar in het geval van Van Duppen Audio en de Alaudo high end on-wall speakers kun je dat met een gerust hart zeker wel doen. Voor deze aflevering in de Maand van de HIFI trokken we naar Van Duppen Audio in Venlo. Dennis Van Duppen bezorgde ons een verrassing van formaat. Letterlijk en figuurlijk.
lees verder>>

Vakantiegeldactie Alpha High End deel 2: darTZeel & Manger

Gepubliceerd op 9 september 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Alpha High End zomeractie MangerDe vakantie zit er voor de meesten al op, maar we zijn nog net niet op ons eindpunt aangekomen. We nemen je mee op een alternatieve stedentocht van Antwerpen over Turnhout naar Brasschaat. In Antwerpen bezochten we de eerste winkel van Alpha High End. Deze keer komen we aan in Brasschaat, de tweede en meest exclusieve winkel van Alpha High End, voor de laatste aflevering in onze serie. We maken er kennis met een wel heel speciale set.
lees verder>>

Vakantiegeldactie Alpha High End deel 1: Wharfedale en AVM

Gepubliceerd op 31 augustus 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Alpha High End zomeractie AVMHet is bijna september, maar voor jou is het misschien nog altijd vakantie. En stel dat je niet eens je vakantiegeld opgesoupeerd hebt. Dat komt dan goed uit, want dit is mogelijk de ideale gelegenheid om dat alsnog te doen. We nemen je immers mee op een alternatieve stedentocht van Antwerpen, Turnhout naar Brasschaat waar we telkens op bezoek gaan bij Alpha High End voor de laatste afleveringen van onze zomerse dealervisits.
lees verder>>

Vakantiegeldactie: BEC-Akustik speakers (Hifi Corner Trading)

Gepubliceerd op 12 augustus 2020
Auteur: Edouard Hendrix
BEC AkustikHet is nog altijd zomer, al is die ondertussen al een flink eind opgeschoten. Geen nood, we kunnen nog steeds naar goede muziek luisteren. Met het vakantiegeld dat we bespaard hebben door thuis te blijven kunnen we bijvoorbeeld een stel fraaie speakers aanschaffen. Zoals die van BEC-Akustik!
lees verder>>

Vakantiegeldactie: Fezz Audio en Pylon bij Authentic

Gepubliceerd op 7 juli 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Authentic Brussel 2020Het vakantiegevoel begint te kriebelen. Toch zullen er dit jaar aanzienlijk minder mensen aan de jaarlijkse uittocht naar het zuiden deelnemen. Misschien een goede gelegenheid om eindelijk een goede hifiset aan te schaffen. In deze rubriek geven we diverse hifidealers de kans om een mooie set voor te stellen. Voor deze gelegenheid was ik opnieuw bij Authentic in Brussel, nu om te luisteren naar een set met Fezz Audio en Pylon Audio.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE