Artikelen van fotograaf Jamie BiesemansReview Atoll Electronique SDA 300 Signature: streaming alleskunner met klasse (A)

Gepubliceerd op 8 januari 2023
Auteur: Jamie Biesemans
Review Atoll SDA300 Signature_13Met z’n groot kleurenscherm, uitgebreide streamingfunctionaliteit en verrassend vermogen is de SDA300 Signature van Atoll een opmerkelijke doet-alles muziekmachine. Gewoon luidsprekers toevoegen, dat is het motto van deze aantrekkelijk Normandiër die hifi-prestaties op hoog niveau belooft.
lees verder>>

HiVisit Audio TV Centrum: 'We denken graag mee om een mooie oplossing te vinden'

Gepubliceerd op 28 december 2022
Auteur: Jamie Biesemans
HiVisit Audio TV Centrum 2022_5Een jaartje geleden verhuisde Audio TV Centrum in Eindhoven naar een nieuw pand. De winkel verplaatste zich niet heel ver, 100 meter slechts. Maar voor de 44-jarige zaak was het een gelegenheid om zaken te vernieuwen en nog beter aan te pakken.
lees verder>>

HiVisit Wifimedia Experience Center: beleving centraal

Gepubliceerd op 20 december 2022
Auteur: Jamie Biesemans
HiVisit Wifimedia 2022_1Met een naam als Experience Center kun je al vermoeden dat Wifimedia niet een gemiddelde AV-speciaalzaak is. Integendeel, het gaat hier om een uniek winkelconcept waar het ontdekken en ervaren centraal staat. Van wat juist? Beter beeld, muziekoplossingen, geluid bij de tv, head-fi en zelfs ook smarthome.
lees verder>>

HiVisit Wifimedia Experience Center: head-fi-hemel op aarde

Gepubliceerd op 14 december 2022
Auteur: Jamie Biesemans
HiVisit Wifimedia Headfi _2Sinds kort heeft het Wifimedia Experience Center een nieuwe én uitgebreide Head-fi-ruimte. Liefhebbers van hoofdtelefoons, muziekspelers en DAC's kunnen hier in alle rust de mooiste toestellen uitproberen en keuren. "We krijgen mensen die van heinde en ver rijden om hier koptelefoons te beluisteren. Zelfs uit Duitsland en België."
lees verder>>

Review Anthem AVM90: Ultieme controlekamer voor thuisbioscopen

Gepubliceerd op 10 november 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Anthem AVM 90_2Wie nadenkt over een serieuze thuisbioscoop, komt snel tot de conclusie dat een alles-in-een AV-receiver niet altijd de beste optie is. Je belandt op het pad van een AV-processor in combinatie met aparte versterking, wat eveneens een geliefde aanpak is van professionele installateurs. Met de AVM90 heeft het Canadese Anthem precies daarom een high-end processor/voorversterker uitgebracht die klaar is voor de nieuwste standaarden.
lees verder>>

Review SVS Prime Wireless Powered Speakers Pro: klein, betaalbaar, doen alles

Gepubliceerd op 3 november 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Review SVS Prime Wireless Pro PS_19In primeur testen we de Prime Wireless Powered Speakers Pro van SVS. Deze compacte actieve luidsprekers vervangen een volledig muzieksysteem en beloven evenveel luisterplezier. En tv-geluid nemen ze ook voor hun rekening.
lees verder>>

Review Velodyne Acoustic Digital Drive Plus DD-12+: monsterlijke controle

Gepubliceerd op 28 augustus 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Velodyne Acoustic Digital Drive Plus DD-12_10Met de Digital Drive Plus-familie biedt Velodyne subwoofers aan die enorme kracht -1,25 kW RMS, iemand?- huwen aan uitgebreide controlemogelijkheden, kamerkalibratie en een geavanceerde DSP. Over functierijk gesproken. Maar hoe zit het met de bassen?
lees verder>>

Review EPOS x Aston Martin F1 ADAPT 660 AMC: parkeer een Aston Martin op je hoofd

Gepubliceerd op 18 augustus 2022
Auteur: Jamie Biesemans
EPOS x Aston Martin F1 ADAPT 660 AMCAston Martin? Bij velen top of mind vanwege de terugkeer naar het F1-circus in 2021, wij denken eerder aan de prachtige DB5 met 007 achter het stuur in 'Goldfinger' - en vorig jaar weer eens op het grote scherm in 'No Time to Die'. Maar de naam van de Britse autolegende prijkt eveneens op een exclusieve hoofdtelefoon van EPOS. Tijd voor een testrit!
lees verder>>

EDITORS' CHOICE