NIEUWSKAD Audio

KAD Audio staat met K7-Evo op Hifideluxe audiobeurs in München van 19 tot 21 mei

De Nederlandse luidsprekerbouwer Kaempfer Audio Design (KAD Audio) zal van 19 tot 21 mei in de Duitse stad München zijn nieuwste vloerstaander K7-Evo aan het publiek demonstreren. Dat is overigens niet op de High End audiobeurs, maar op de Hifideluxe audiobeurs die vrijwel gelijktijdig plaatsvindt op een andere locatie dan de High End audiobeurs.

KAD Audio K7-Evo: actieve draadloze vloerstaander

De K7-Evo van Kaempfer Audio Design, die met de hand in Nederland wordt gebouwd, onderscheidt zich op een flink aantal punten van de K7 die circa zes maanden geleden werd gedemonstreerd in Veldhoven. De K7-Evo heeft o.a. een nieuw bas systeem, de hoogbelastbare Titan series woofers van de Noorse driverbouwer Seas en de enige echte diamond tweeter van Seas voor werkelijk een briljant geluid. Tevens is het vermogensaandeel in het laag naar 1.000 Watt (RMS) gegaan (verdubbeling).

Wie de nieuwe luidsprekers wil bewonderen kan naar kamer 217 van het Mariott hotel waar de Hifideluxe audiobeurs zal plaatsvinden. Vanaf donderdag 19 mei t/m zaterdag 21 mei 2022 kunnen belangstellenden van 12:00 uur tot 20:00 uur de nieuwe K7-Evo bekijken en beluisteren.

MERK

EDITORS' CHOICE