NIEUWSVogel`s

Vogel’s introduceert nieuwe lijn tv beugels genaamd Elite

Vogel’s heeft een nieuwe productlijn van tv-beugels gelanceerd genaamd Elite. Het zijn ultraslanke tv-muurbeugels voor grote televisies, de slankste in het assortiment. De televisie kan extreem plat tegen de muur hangen en de Motion-modellen maken het makkelijk om de televisie in de richting van de kijker te draaien.

Vogel’s Elite: drie verschillende uitvoeringen

Wat de leden van de Elite-productlijn naar eigen zeggen extra bijzonder maakt is het feit dat het elegante design niet ten koste gaat van het draagvermogen. Integendeel, Elite tv muurbeugels zijn extreem sterk en veilig. De sterkste uitvoering is zelfs geschikt voor schermen tot 100 inch met een gewicht tot 100 kilogram.

De Elite tv-beugels zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: 

  • Fixed: dit is een tv-beugel met een extreem platte bevestiging tegen de muur. Tussen de muur en de tv zit slechts 1,5 cm.
  • Full-Motion+: de slankste draaibare tv beugel. Je tv kan tot maximaal 180° draaien, afhankelijk van de schermgroette, voor optimaal kijkplezier vanuit elke hoek van de kamer.
  • Forward Motion: hiermee haal je de sterkste, draaibare muurbeugel in huis. Dankzij een ingenieus vierarmig mechanisme heeft de beugel een enorm draagvermogen van 75 kilogram en een grote voorwaartse reikwijdte van 69 centimeter. Je tv draaien kan tot maximaal 120°, afhankelijk van schermgrootte.

Vogel’s Elite: high-end gebruikerservaring

Het ultraslanke design van Elite tv beugels sluit naadloos aan bij de minimalistische vormgeving van de nieuwste generatie high-end tv’s, zoals OLED en QLED tv’s. Deze schermen worden steeds groter en platter.

Met de Elite serie speelt Vogel’s hierop in. De tv-beugels combineren ultraslank design met technisch vernuft en een extreem groot draagvermogen. Daarmee is Elite de ultieme tv beugel voor de consument die gaat voor een high-end gebruikerservaring.

Vogel’s platte tv beugels

Alle Fixed Elite uitvoeringen beschikken over de volgende features: 

  • Ultraplatte bevestiging:Tussen de muur en de tv zit slechts 1,5 cm.
  • Auto-ClickLoc veiligheidssysteem:Hiermee vergrendel je de tv met een hoorbare klik veilig vast.
  • Beschermende patches:Om de achterzijde van de tv te beschermen.
  • Geïntegreerde kabelclips:Om de kabels achter je tv netjes weg te werken.
  • Geïntegreerde waterpas:Voor het eenvoudig waterpas hangen van je tv, zelfs na installatie.

Vogel’s draaibare tv beugels

De Elite Full-Motion+ uitvoeringen en de Elite Forward Motion tv beugel beschikken over de volgende features: 

  • Ultraplatte bevestiging: Met een ELITE Full-Motion+ tv beugel hangt je tv slechts 4 cm van de muur, bij de ELITE Forward Motion uitvoering slechts 4,5 cm.
  • Extra lange draagarmen: Tot wel 74 centimeter lange armen zorgen ervoor dat grote schermen veilig kunnen draaien.
  • OneFinger Movement: Met slechts één vinger breng je de tv moeiteloos in de gewenste positie. Speciale lagers en assen van extra versterkt staal maken dit mogelijk.
  • 2D-Leveling: Om je tv zowel verticaal als horizontaal eenvoudig waterpas te hangen, ook na installatie. Een losse waterpas is meegeleverd.
  • Cable Inlay System: Dit systeem begeleidt de kabels door de draagarmen, terwijl speciale houders de kabels netjes wegwerken aan de achterzijde van de tv.
  • Afdekplaten: Alle technische details van de tv beugel zijn mooi verborgen achter strakke afdekplaten.

Vogel’s Elite: vijftien jaar garantie

Elite tv-beugels zijn ontworpen voor jarenlang intensief gebruik. De beugels zijn gemaakt van staal dat met koolstof is versterkt en voorzien van epoxypoedercoatings. De fabrikant voert uitvoerige testen uit alvorens een product in de winkel komt te liggen. Dankzij deze hoogwaardige materialen en het toekomstbestendige design hebben Elite tv-beugels een enorm lange levensduur. Vogel’s geeft maar liefst 15 jaar garantie op ELITE tv beugels.

Vogel’s: TÜV-gecertificeerd en duurzaam verpakt

Niet alleen de levensduur is getest, ook de draagkracht en de veiligheid. Alle Elite tv-beugels zijn TÃœV-gecertificeerd, hetgeen betekent dat ze succesvol zijn getest op driemaal het maximale schermgewicht.

Elite tv-beugels worden geleverd in een 100% recyclebare verpakking. De verpakking bevat geen EPS (piepschuim) en 95% minder plastic dan voorheen. Om het milieu nog verder te ontlasten heeft Vogel’s enkel een dunne Quick Installation Guide bijgesloten. De uitgebreide handleiding en een handige installatievideo vind je online.

Meer weten? Kijk dan op https://www.vogels.com/.

MERK

EDITORS' CHOICE