NIEUWSYamaha

Yamaha YH-E700B: draadloze over-ear hoofdtelefoon met Advanced ANC

Yamaha heeft een nieuwe draadloze over-ear hoofdtelefoon aangekondigd genaamd YH-E700B. De nieuwe YH-E700B is voorzien van wat Yamaha noemt Advanced ANC. De koper kan kiezen uit een beige en zwarte uitvoering. Een opbergetui in dezelfde kleur wordt meegeleverd.

Yamaha YH-E700B: Listening Optimizer, Advanced ANC, Ambient Sound en Listening Care

De drie kernelementen van Yamaha’s True Sound, t.w. tonale balans, dynamiek en afbeelding in het oog (en oor) houdend, heeft Yamaha volgens de ontwerpers in de YH-E700B bijna al zijn technologische kennis en vaardigheid in een draadloze hoofdtelefoon samengebracht. Om te beginnen optimaliseert Listening Optimizer het geluid in realtime al naar gelang de omgeving. De Advanced ANC onderdrukt volgens de fabrikant de ruis, niet de muziek. Deze exclusieve Active Noise-Cancelling-technologie van Yamaha heeft geen invloed op de puurheid van de muziek.

Met Ambient Sound kies de drager zelf of hij/zij/x bewust wilt blijven van de omgeving of in de muziek ondergedompeld wilt worden. En Listening Care past op intelligente manier de EQ aan voor een vol geluid, zelfs op lagere volumes. Zo zorgt Yamaha actief voor de bescherming van het gehoor terwijl je naar je favoriete muziek luistert.

De accuduur van maar liefst 32 uur zorgt ervoor dat je ieder moment van de dag kunt vertrouwen op deze nieuwe draadloze Yamaha over-ears. Bluetooth 5 met aptX Adaptive zorgen voor een stabiele verbinding en hoogwaardige streamingkwaliteit. Bediening gaat met de knoppen op de oorschelpen. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een handige draagtas, een audiokabel, een USB-C kabel en een vliegtuigadapter.

De Yamaha YH-E700B draadloze hoofdtelefoon is leverbaar in het zwart en beige voor 349 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE