lenco ptp6 corian draaitafel met magnetisch gelagerde arm

166 x bekeken | geplaatst op 16 september 2024

€ 2.500,-



kenmerken

Merk Lenco
Categorie Draaitafel
Type ptp6 lenco
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2021
Geplaatst op 16-09-2024

Beschrijving


Hele fraaie Lenco PTP6 +/- 35 kg zware draaitafel, met corian plint , de massieve plint is 65mm dik en op het loopwerk staat een hele mooie magnetisch gelagerde 12 inch tonearm, met een carbon armbuis.
Door het gemiddelde tot zware gewicht van de arm, is deze een perfecte match voor laag compliante mc elementen zoals bv. de Denon dl-103(R)
De opbouw van de draaitafel is als volgt:

-Hij staat op 3 aluminium, gecombineerd met zwarte corian, voeten met een interne ontkoppeling dmv keramische kogels, het totale gewicht rust in principe op de 3x3 keramische kogels in de voeten.
-De plint bestaat uit massief corian met kleur glacier white en is 65mm dik.
-De originele ptp6 rvs topplaten zijn ingefreesd in de plint, de bovenzijde is hierdoor vlak.
-De aandrijving gebeurt door een krachtige lenco motor met idler wheel.
-Het lager bestaat uit een edelstalen behuizing met nieuwe oilite glijlagers, de as rust op een keramische kogel en een PEEK thrustplate, resultaat, een perfect lopend lager.
-Het lager is aan de bovenzijde gemonteerd in de ptp6 top plate en is aan de onderzijde gefixeerd aan de plint met een clamp, waardoor een super stijve constructie ontstaat.
-De 12 inch arm is heel speciaal en heeft een wrijvingsloze magnetische lagering, alle parameters zijn instelbaar, de gebruikte materialen voor de arm zijn RVS, messing, aluminium, ebbenhout en carbon voor de armbuis.
-De arm staat op een ronde verplaatsbare aluminium schijf, op deze schijf kunnen armen van 9 tot 12 inch worden geplaatst.
-De armbedrading is van van de Hul en de arm wordt geleverd ZONDER element, het element op de foto is stuk en zit er alleen op voor de foto.

Dit is een draaitafel voor een liefhebber en het spreekt voor zich dat de tafel voor een goede prijs weg gaat, koopjesjagers gelieve mij niet te vermoeien




EDITORS' CHOICE