NIEUWSThivanLabs

Thivan Labs TMS-9 Premium: netwerkspeler tevens buizenvoorversterker

Het in Vietnam gevestigde audiobedrijf Thivan Labs heeft de TMS-9 Premium aangekondigd. De TMS-9 Premium is een klasse A single-ended voorversterker voorzien van buizen van het type 300B. Naast lijningangen is ook een draaitafelingang gemonteerd. Misschien wel het meest onderscheidende kenmerk is het feit dat de TMS-9 Premium ook een netwerkspeler en muziekserver is met een kleurenscherm centraal op het front.

Thivan Labs TMS-9 Premium

Thivan Labs noemt de TMS-9 Premium een Tube Music Server. Buizentechniek is relatief oud en netwerkspelers zijn relatief nieuwe apparaten. De TMS-9 Premium is dus een combinatie van oude en nieuwe techniek in één behuizing.

De TMS-9 Premium kan muziek spelen van een USB-opslagmedium, maar ondersteunt ook de gangbare streaming-diensten zoals Spotify, Tidal en Qobuz. Het apparaat is ook een complete voorversterker voorzien van vijf ingangen, waaronder een draaitafelingang geschikt voor zowel MM- ale MC-elementen. Verbinding met een eindversterker kan worden gelegd via inch of XLR. Er is een set hoofdtelefoonaansluitingen geplaatst voor hoofdtelefoons met een impedantie tussen 150 en 1.200 Ohm. Bediening gaat met een IR-afstandsbediening en met een app op een smarthone of tablet of gewoon met een webbrowser op een computer.

We hebben nog geen prijs en leveringsinformatie voor de Benelux vernomen.

MERK

EDITORS' CHOICE