NIEUWSSoundPrism

De Cumulus F1 van Soundprism is rijp voor lancering

Het Nederlandse Soundprism heeft de Cumulus F1 klaar gemaakt voor lancering. Hij is nu als set met bijbehorende versterker klaar voor de verkoop.

Soundprism Cumulus F1

De versterker is speciaal ontwikkeld voor deze Cumulus serie en is voorzien van twee DSP's voor de afzonderlijke kanalen. Aan boord bevinden zich  twee nCore versterkers voor de hoge tonen met 120 Watt vermogen, twee versterkers met 440 Watt en twee gebalanceerde uitgangen voor het aansturen van actieve woofers. Verder zijn er ingangen voor alle gangbare digitale en analoge apparatuur (ook AES). Bij deze set is alleen een bron benodigd zoals een streamer of bijvoorbeeld een CD-speler.

Soundprism regelt de set persoonlijk af in de luisterruimte, waarbij de gebruiker met een afstandsbediening de keuze heeft uit drie pre-sets met zijn of haar geluidsvoorkeuren. Onze systemen zijn altijd inclusief alle bekabeling die perfect is afgestemd op de set. De uitvoering en kleurstelling kunnen naar wens worden aangepast.

Een recensie over het nieuwe systeem van Soundprism zit in de pijplijn, dus houdt dit medium in de gaten.

Meer weten? Ga dan naar de website van Soundprism of lees ons verslag over ons bezoek aan Soundprism tijdens de Masters Expo in 2022 of het verslag van ons bezoek aan Soundprism in Heerhugowaard.

MERK

EDITORS' CHOICE