NIEUWSVersnel Hifi

Luistershow met Bowers & Wilkins bij Versnel Hifi op 14, 15 en 16 sept. a.s.

Redactie Hifi.nl | 30 augustus 2023 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer Versnel Hifi gevestigd in Apeldoorn zal op 14, 15 en 16 september 2023 demonstraties geven van verschillende modellen van de Britse luidsprekerfabrikant Bowers & Wilkins. In een drietal luisterruimtes zullen de luidsprekers luisterklaar staan opgesteld en uiteraard zullen ze worden aangestuurd door passende elektronica. Er is ook een interessante inruilactie die tot eind september zal lopen.

Luistershows bij Versnel Hifi Apeldoorn

Het R&D-team van B&W heeft sedert B&W’s oprichting in 1966 nimmer stilgezeten en is onafgebroken op zoek naar een nóg realistischer beleving van muziekreproductie. Bowers & Wilkins (B&W) heeft drie productlijnen in de afgelopen drie jaar nóg dichter bij de realiteitsweergave weten te brengen. “De pandemie belette ons echter om in de afgelopen drie jaar huisshows te organiseren. Maar het doet ons deugd u allen weer veilig te kunnen uitnodigen voor onze demodagen van de nieuwe B&W 800D4 en 700S3 serie,” aldus de aankondiging van Versnel Hifi.

Hieronder de agenda, gastheren en sprekers en alle overige details over de luistershows.

Donderdag 14 september van 10:00 - 17:00 uur: Team Versnel Hifi

Vrijdag 15 september van 10:00 - 17:00 uur: Team Versnel Hifi

Vrijdagavond 15 september van 19:00 - 21:00 uur: Michael Huigen en Nick Spier van Mark Levinson importeur Reference Sounds & team Versnel Hifi (alleen voor deze avond is reserveren noodzakelijk)

Zaterdag 16 september van 10:00 - 16:00 uur: Ronald Dijkstra van Bowers&Wilkins Nederland & Nick Spier & team Versnel Hifi

Demonstratie luisterruimte 1 (1e etage): B&W 801D4 (het topmodel uit de 800D4 serie) aangestuurd met een absolute referentie streamer, voor- en eindversterker van high end fabrikant Mark Levinson uit de USA

Demonstratie luisterruimte 2 (begane grond): B&W 804D4 (de “kleinste” vloerstaander uit de 800D4 serie) aangestuurd met de kleinste telg uit het royale versterkerprogramma van de high end fabrikant Accuphase uit Japan. Lees ook onze recensie over de B&W 804 D4.

Demonstratie luisterruimte 3 (begane grond): B&W 702S3 (het topmodel uit de 700S3 serie) aangestuurd met een streamer-voorversterker en Class-G eindversterker van de Engelse hifi-fabrikant Arcam. Er zal ook een primeur zijn tijdens de huisshow.

Lees ook onze recensie over de B&W 702 S3, onze recensie over de B&W 703 S3 en onze recensie over de B&W 700 serie in een surround-opstelling.

Platenspelers bij Versnel Hifi

De revival van de platenspeler is niemand ontgaan de laatste decennia. Versnel Hifi heeft al meer dan een halve eeuw ervaring met het optimaal afregelen van platenspelers en heeft onlangs extra geïnvesteerd in software en bijbehorende calibratie LP’s alsmede in specialistische calibratietools om platenspelers met nog grotere precisie te kunnen afregelen en de specificaties te kunnen meten. Deze nieuwe opstelling is vanaf de startdatum van onze huisshow operationeel.

Inruilactie tot 30 september 2023

Ruil uw huidige luidsprekers in op één van de modellen uit de sublieme B&W 800D4 Diamond Series en ontvang maar liefst tien procent korting op de verkoopprijs plus de inruilprijs van uw huidige luidsprekers. Deze inruilactie loopt tot uiterlijk 30 september 2023.

Meer weten? Kijk dan op de website van Versnel Hifi.


EDITORS' CHOICE