NIEUWSBorresen

Børresen X2: vloerstaande 2.5 weg luidspreker

Het Deense luidsprekermerk Børresen heeft de X2 aangekondigd, een vloerstaande 2.5 weg luidspreker die volgens de fabrikant de toewijding weerspiegelt om aan de uiteenlopende behoeften van luisteraars te voldoen met behoud van de kenmerkende normen van het merk voor authentieke en natuurlijke muziekweergave. Het hart van de Børresen X2 is een samensmelting van geavanceerde technologieën uit de prestigieuze M-, O- en Z-serie. De eerste leveringen gaan naar verwachting in november plaatsvinden.

Børresen X2: een toegangspoort tot het audio-universum van Børresen

Het opvallende kastontwerp in pianolakafwerking met zijn koolstofvezel inzetstukken, maakt het gemakkelijk te herkennen dat de X2-luidsprekers tot de X-serie behoren. De X2 is ontworpen met de bedoeling om authentieke en uitstekende muziekervaringen naar een breder publiek te brengen. De Børresen X2 is nu beschikbaar voor audiofielen en muziekliefhebbers, voor een prijs die hem toegankelijker maakt met behoud van de kenmerkende prestatie- en kwaliteitsnormen van Børresen. De Børresen X2-luidspreker is een aanvulling op de X3- en X6-modellen in de X-serie en zet hun erfenis van uitstekende prestaties en esthetiek voort, die alle Børresen-luidsprekers definieert. Zoals alle luidsprekers in de X-serie wordt de nieuwe X2 aangeboden in zwarte of witte pianolak.

“Onze filosofie is om mensen dichter bij de muziek te brengen door toegang te creëren tot geweldige, authentieke en emotionele muziekervaringen. Iedereen verdient dit soort prachtige momenten. Daarom hebben we de X2 speaker ontwikkeld. Het Børresen speakeruniversum toegankelijk maken voor nog meer mensen. De X2 vertegenwoordigt onze toewijding om muziekliefhebbers een toegangspoort te bieden om de magie van Børresen-audio zonder compromissen te ervaren.” aldus hoofdontwerper Michael Børresen.

De X2 beschikt over dezelfde opmerkelijke technologieën die de X-serie definiëren. Uitgerust met de X-serie Børresen ribbon tweeter en twee 4,5 inch Børresen X-serie luidsprekerdrivers, levert de X2 verrassend rijk en gedetailleerd geluid, ondanks zijn compacte formaat. De X2 beschikt ook over exclusieve componenten uit de M-, O- en Z-serie, waaronder het spread-tow carbon membraan, de Børresen linttweeter en koperen doppen in het magnetische motorsysteem, allemaal intern ontworpen en weerspiegelen Børresen's vlaggenschipcategorie van audio-innovatie. De verfijnde, authentieke en natuurlijke geluidseigenschappen van de X2-luidsprekers creëren een verbazingwekkend geluidsbeeld dat een rijk en ongerept geluidsspectrum ontketent dat zo uniek is voor alle Børresen-luidsprekers.

De afmetingen van de X2 zijn 110 x 30 x 55 centimeter (H x B x D) en de X2 weegt 36,4 kilogram. Het opgegeven frequentiebereik loopt van 40 Hz tot 50 kHz en de gevoeligheid is 88 dB (1 Watt). De impedantie is groter dan vier Ohm.

De adviesprijs van de Borresen X2 is 8.000 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE