NIEUWSSilent Angel

Silent Angel Forester F2: stabiele lineaire voeding voor hifidoeleinden

Het Chinese audiobedrijf Silent Angel Forester F2 is een lineaire voeding met een ringkerntransformator als basis. Het apparaat heeft zes uitgangen en kan 12 Volt of 5 Volt leveren. Volgens de fabrikant is de Forester F2 specifiek afgestemd op de productreeksen van Silent Angel, zoals de Z1, N8 Pro en M1/M1T. Volgens Silent Angel is de Forester F2 van de binnenste circuits tot de buitenste behuizing ontworpen en gebouwd om echte hifigeluidskwaliteit te realiseren.

Silnet Angel Forester F2

De Forester F2 van Silent Angel maakt gebruik van volledig symmetrische stroomcircuits bestaande uit ringkerntransformatoren en ruisarme MOSFET's. Verder heeft de Forester F2 een een EMI-absorber met hoge permeabiliteit ingebed op het moederbord om hoogfrequente elektrische ruis te elimineren (het bereik loopt van 1 MHz tot 18 GHz).

De Silent Angel Forester F2 heeft een dikke, hoogwaardige buitenkant gemaakt van een aluminiumlegering/ Het voorpaneel en achterpaneel is acht millimeter dik. Dit is uiteraard bedoeld mechanische trillingen te verminderen. De boven- en onderkant zijn gemaakt van SECC-gegalvaniseerd staal dat relatief ongevoelig is oxidatie en andere vormen van corrosie.

Naast het leveren van een stabiele lineaire voeding met nauwkeurige DC-uitgangen, beweert Silent Angel dat de Forester F2 de prestaties van alle aangesloten apparaten optimaliseert, waardoor de netwerktransmissie stabieler wordt en jitter- en latentieproblemen worden verbeterd.

Silent Angel Forester F2: technische specificaties

  • DC-uitgangen: 1 x 12 Volt/3A, 1 x 12 Volt/1A, 2 x 5 Volt/2A, 2 x 5 Volt/1A
  • Uitgerust met USB-poorten als alternatief voor 5V-uitgang
  • Ingangsvermogen (AC) IEC 115-230 Volt of 120-240 Volt, max. 1,5 A
  • 100 Watt maximaal stroomverbruik
  • Beschikt over Silent Angel's gespecialiseerde Forester-stroomtechnologie
  • Voor- en achterpanelen gemaakt van acht millimeter dikke platen (aluminiumlegering)

 

Silent Angel Forester F2: prijs en leveringsinformatie

De Forester F2 van Silent Angel komt in de loop van deze maand op de markt. De prijs voor de Benelux moet nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE